Region

Svet

Milica Todorović raskinula sa dečkom: Nije mogla da izdrži!

Milica Todorović raskinula vezu sa Lazarom Granićem zbog nepremostivih razlika. Saznajte više o njihovom prvom susretu i reakcijama na raskid.

Milica Todorović raskinula sa dečkom: Nije mogla da izdrži! Foto: Printscreen Youtube/Blic

Pevačica Milica Todorović navodno je raskinula vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Posle nekoliko meseci veze, Milica je odlučila da okonča njihov odnos zbog nepremostivih razlika.

Razlike među njima su bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša nezrelo. I dalje se prate na društvenim mrežama i dogovorili su se da ostanu prijatelji, ali Milica više nije mogla da izdrži iako se trudila da ostanu zajedno - rekao je izvor blizak pevačici.

Raskid je njemu pao znatno teže nego njoj jer se Milica dugo pripremala kako da izađe iz veze - dodao je izvor za "Alo".

Milica je podelila zanimljivu anegdotu o njihovom prvom susretu:

Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je gej. Kada mi je prišao, to je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila. Videla sam ulickanog tipa, a ja sam uvek imala malo prljavije momke. Pitala sam ga: "Je l’ si ti gej?" On se zaprepastio, ne znam kako me nije odmah oterao, ali nije - ispričala je Milica Todorović u emisiji Amidži šou.


Pevačica je za "Blic" otkrila da je upoznala Lazareve roditelje:

Moji roditelji se nikada nisu mešali u moje veze. Njegovi roditelji su divni, stvarno. Upoznala sam i svekrvu i svekra. Mama Slavica je divna - rekla je Milica.

Možda vas interesuje:
Premijerno puštena Džejova pesma - Za kraj: Reakcije njegovih ćerki! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>