Region

Svet

Premijerno puštena Džejova pesma - Za kraj: Reakcije njegovih ćerki! (VIDEO)

Premijerno puštena pesma "Za kraj" Džeja Ramadanovskog izazvala je emotivne reakcije njegovih ćerki. Pročitajte kako su Marija i Ana doživele ovu verziju pesme i saznajte više o projektu "Džej tribute bend".

Premijerno puštena Džejova pesma - Za kraj: Reakcije njegovih ćerki! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube7Svetski RadioDanas, 29. maja, predstavljen je projekat Aleksandra Radulovića Fute pod nazivom "Džej tribute bend", osnovan u čast pokojnog Džeja Ramadanovskog. Tom prilikom premijerno je pušten i spot za pesmu "Za kraj" u Džejovoj verziji. Ćerke poznatog pevača, Marija i Ana, prvi put su čule ovu pesmu u njegovoj interpretaciji i reagovale su veoma emotivno.

Marija je tokom premijere snimala spot, dok je Ana pažljivo pratila svaki detalj. Posebno ih je dirnula do sada neobjavljena strofa pesme, koja se ne nalazi u verziji koju je otpevala Ceca Ražnatović za film "Nedelja".

Marija i Ana su prisustvovale događaju, a Marija je podelila svoje utiske o projektu i otkrila kako je do njega došlo. "Podržali smo ideju gospodina Fute, koji je celokupnu karijeru mog oca gradio zajedno sa svojom suprugom Marinom. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo kao porodica. Moj otac bi bio ponosan i puno srce bi mu bilo", rekla je Marija.

Marija je dodala: "Mogu da kažem da su ovo spotovi koji su već viđeni, ali prvi put čujem ovu pesmu u tatinoj izvedbi i iskreno, jako mi se dopada."

Takođe, najavljeno je da će "Džej tribute bend" nastaviti sa radom, a Marija je otkrila da planiraju zajedničke projekte. "Ako Bog da, čim se oporavim od trudnoće, nadam se da ću biti deo tog benda. Dajem im punu podršku jer mislim da je publika ostala željna tatinih pesama i nastupa. Kroz ovaj bend, tata i njegove pesme će nastaviti da žive," rekla je Marija.

O saradnji sa Futom, Marija je dodala: "Čuli smo se preko novinarke sa gospodinom Futom i sestra i ja smo odmah pristale. Tata je mnogo poštovao i voleo te ljude, tako da ne vidim ništa loše u tome."

Možda vas interesuje: 
Toni Bjelić i Haris Džinović zbijaju šale na račun propalih brakova!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>