Elita 7

Parovi

Elita 7: Uroš pripremio hladnu osvetu Maji Marinković nakon žestokog obračuna!

Nakon žestoke rasprave tokom emisije, tenzije između Uroša Stanića i Maje Marinković eskalirale su van stola. Uroš je odlučio da se osveti Maji bacanjem njenih omiljenih igračaka u jezero, dok je Bojana Pavlić pokušala, ali nije uspela da ga spreči.

Elita 7: Uroš pripremio hladnu osvetu Maji Marinković nakon žestokog obračuna! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rsTokom "Nominacija", voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Cvijanović, koja je iznela svoje mišljenje o Aneli i Janjušu.

Govorim da je Aneli folirant od početka. Mislim da je jako tupava jer ne ume ni da prenese jednu informaciju. Mislim da Janjuša nikad nije volela i da je sve proračunato uradila. Janjušu bih rekao samo 'ko te j*be, sam si birao' - kazao je Bebica.

Janjuš je dodao:


Hvala što si me ostavila. Bilo je tu nekih emocija na početku.Jovana je nastavila:

Što se tiče Janjuša, nisam upoznala duhovitijeg čoveka. Dok se nisi zaljubio u Aneli, bila sam ti zanimljiva i dopala sam ti se. Posle si me izvređao, pričao da sam psihopata i Sotona. Nisam ni ja bila okej prema tebi. Posebno mi je zasmetalo kad si mi rekao 'j*ba*u ti sestru', to ne mogu da ti oprostim. Dok si bio u najvećoj ljubavi sa Aneli, rekla sam da ćeš posle mesec dana objaviti njenu sliku i napisati 'najveći folirant'. Mislim da je voliš više nego ona tebe. Aneli je profil žene koja je sve prošla. Nisi nimalo glupa, radiš sve proračunato. Mislim da si dobro naplatila prevaru supruga. Ostaviću Janjuša, poslaću Aneli.
Nakon emisije, tenzija između Uroša Stanića i Maje Marinković nastavila se. Uroš je odlučio da se osveti bacanjem Majinih omiljenih igračaka u jezero. Bojana Pavliović pokušala je da ga spreči, ali nije uspela, te su igračke završile u vodi.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>