Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop za period od 27. maja do 2. jun 2024. godine nudi savete za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava i Devicu. Pogledajte kakva je vaša astrološka prognoza za narednih nedelju dana kada su u pitanju zdravlje, ljubav, posao i ishrana.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Pixabay




Spremimo se za sedmicu koja će bukvalno proleteti – sedmicu koja olakšava život i donosi bolju energiju i živost vazdušnim i vatrenim znacima, dok će zemljani i vodeni znakovi doživeti više dinamike i promena.


OVAN

Hrana

Apetit je taman kako treba, vaše raspoloženje je na nivou i ove sedmice nema nekih posebnih saveta za vas. Jedino biste mogli da malo smanjite slatkiše i sladolede i da ih zamenite voćem i voćnim salatama.

Ljubav

Dobra je energija, više je osmeha i opuštenih momenata u partnerskim odnosima, a i te strasti lako teku….Reklo bi se – ma prava milina. Samo…ume komunikacija da vam zakoči ovih dana. Umete i jedno drugom da dignete pritisak na dvesta očas posla….ali umete i da se vratite na pravi put. Savet – nemojte mnogo da se „zapričavate“ sa nekim tamo simpatičnim damama ili gospodom – ume ta priča da povuče – i očas posla – eto komplikacije. Slobodni – vi se zapričavajte koliko god vam volja, vama i jeste odličan period za flertovanja i ljubavna ćakulanja. Komunikacijom se sada raspiruju ljubavne vatre.

Posao

Mnogo toga što je bilo zakočeno ili usporeno u prethodnom periodu, mnogo toga što vas je davilo, stezalo, opterećivalo (bilo da su u pitanju dogovori, kontakti, papirološka I administrativna pitanja, pregovori I tako redom) – sada će početi da se odmotava. Neke će situacije ići kao podmazane, kod nekih ćete morati da savladate po koju prepreku ili da imate talas nervoze zbog njih, za neke će vam biti rečeno – to ostaje za sledeću sedmicu….No, suština je ista – pokrenulo se. I više nema stajanja.

Zdravlje

Bićete kanda malo neurozni. I čuvajte grlance, osetljivo je.

 

BIK

Hrana

Generalno gledano – vašem želucu bi sada najviše prijala variva i supe, kao i više povrća u ishrani. Da li ćete vi praktikovati ove smernice – pa, to je prilično diskutabilno.

Ljubav

Otišla vam Venera koja vlada vašim znakom – odskitala u raščavrljane Blizance – pa ćete se I vi raspričati I rastrčati na sto strana, mesto vas držati neće. I partner je u nekoj sličnoj energiji pa ćete vas dvoje tako fino da se složite I uklopite ovih dana. Doduše, može da se dogodi da će I voljenoj osobi I vama obaveze svake sorte odgrizati dobar deo vremena – pe ćete trčeći da se spajate I isto tako da trčite svako na svoju stranu. Što se tiče slobodnih Bikova – baš će vam prijati da se “kuckate”, da se dopisujete, da čavrljate, da flertujete. Ima solidnih šansi da se ovih dana rode neka zaista zanimljiva simpatisanja.

Posao

Planete su se kolektivno preselile u vaše polje vrednosti I finansija. Još čekamo da I Merkur tu utrči sledeće sedmica, pa da žurka bude kompletna. Trčaćete za parama, a biće I onih Bikova kojima će novci trčati u susret. Pa kako se kome zalomi. Što se posla tiče – čega vas pregršt informacija I puno priče. Uglavnom će te priče ići lako I očas posla se napraviti dogovor, ali će biti I po koja situacija koja će vam podići pritisak. No, uglavnom je sve rešivo ovih dana – pa se ne nervirajte bespotrebno.

Zdravlje

Prolazna zdravstvena problematika.

 

BLIZANCI

Hrana

Sredinom sedmice su mogući stomačni problem – tih dana će vam stomak I varenje biti osetljiviji, pa vodite računa o trajnosti I ispravnosti namirnica koje koristite, a malo smanjite I kafu I gazirana pića.

Ljubav

U partnerskim odnosima mnogo je dobre energije I mnogo dobrih dešavanja….ali se kod pojedinih parova provlači neka nedorečenost, nešto što čuči u tišini misli, a pritiska ili nervira. Nisu ovo dani da se bude nedorečen, nisu dani da se prelazi ćuteći preko nečega što žulja u glavi – ali jesu dani da se razgovara – lako, lepo I opušteno. Reči sada leče I donose dobru energiju – pa onda – neka lete! Slobodni Blizanci – jao što bi bilo fino biti u vašoj koži u ovom periodu…..pa da se sa nekim priča do kasno u noć I zaspi sa osmehom na usnama….Lete reči, lete leptirići – pa šta ćete više od toga?

Posao

Bez obzira na to što vam gro planeta daje podršku u ovom periodu – naravno da I u ovoj radnoj sedmici može biti I momenata I situacija koje će vas opteretiti I iznervirati. Ali, vi ćete sve to pregaziti kao plitak potok – jer sada ste u jednom fantastičnom uzletu I nema toga što ne možete osvojiti ili savladati. Taj talas pozitivne energije je evidentno prisutan, I iskoristite ga do maksimuma – nemojte ga protraćiti time što ćete se opustiti I prepustiti da se stvari dešavaju same od sebe. Sada imate moć da menjate!

Zdravlje

Sem manjih problema sa spavanjem ili po koje prehlade, alergijice – dobro ste.

 
Možda vas interesuje:
Horoskop za jun 2024: Izazovan mesec za Jarca, Strelca i Ribe




Foto: Freepik



RAK

Hrana

Postaćete probirljivi. Malo je ovo posledica vremena, a malo i vašeg raspoloženja – jednostavno, niste gladni. No, ljubav prema slatkišima će ostati neokrnjena, šta više – može se i pojačati.

Ljubav

Planete su se preselile u znak Blizanaca koji vam je “iza leđa” – pa je u skladnim odnosima ovo vreme kada sakriveni sa voljenom osobom u nekom vašem, malom svetu – ćućorite na jastuku, smejete se sitnicama I pravite velike planove. A u onim odnosima koji baš I ne mogu da se pohvale skladnošću I stabilnošću? Pa, tu je možda došlo vreme da se neke stvari kriju, da se neke reči prećutkuju, da se od jednostavnog pravi komplikovano. Slobodni Rakovi – neko privlači vašu pažnju I interes, ali bar za sada ovo može ostati samo na komunikaciji. Ali će vam zato dati slatke snove I misli koje donose osmehe.

Posao

Sedmica će krenuti zbrda zdola – sa više strana stižu informacije, požurivanja, hitnost. Proverava se, premerava, ispravlja u hodu, sve uz prisustvo žurbe I nervoze. Vi ste u ovim danima željni dokazivanja, pa ćete uspeti da zablistate, kakve god da su prepreke pred vama. Lepe vesti koje se mogu vezivati za strance, inostranstvo, finansije, neki dogovor ili seminar dolaze do vas polovinom sedmice. Sa Marsom u polju karijere svakako jeste dinamičan period pred vama, ali onaj koji vam daje šansu da zablistate.

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa.

 

LAV

Hrana

Malo korigujte način ishrane. Više tečnosti, ali i povrće, bilo sveže ili kuvano na pari. Takođe – mogli biste povremeno da uzimate pčelinje proizvode i orašaste plodove.

Ljubav

U emotivnim periodima – dobar period da se rešava ono što je opterećivalo, pritiskalo ili donosilo negativnu, možda napetu ili statičnu energiju. Možda se nećete baš po svakom pitanju razumeti I dogovoriti “na keca”, ali sa manje zakeranja a više prilagodljivosti I osmeha – ma sve je rešivo. Još ako se umešaju I lepe reči koje pokreću strasti – očas posla će sve biti kako valja. Slobodni Lavovi – vaše vreme da cunjate, lunjate, izlazite, družite se I na prvom mestu – uživate u talasu pozitivne energije koja vas nosi – jeste došlo. A u sve ovo može da se umiksa I mnogo flerta, simpatisanja, slatkog zavođenja.

Posao

Sve ono oko čega ćete se maksimalno angažovati, gde ćete uložiti trud I energiju, sve ono što će vas opterećivati, činiti vas nervoznim, za šta nećete biti sigurni da li ćete uspeti, sve ono što budete menjali u hodu – pokazaće se kao pozitivno po vas I daće vam prave rezultate. Očekujte povoljne vesti I informacije – a neki od vas mogu očekivati I napredovanje ili finansijska poboljšanja. Vi ste u dosta boljem raspoloženju, vratila vam se vaša pozitiva I dobra energija – I spremni ste da zasijate.

Zdravlje

Nešto pojačana nervoza I mogući manji problemi sa grlom.

 

DEVICA

Hrana

Izbegavajte gazirane napitke, alkohol i kafu. Neki od vas će imati povremenih problema sa crevima i probavom, pa vam se savetuju lagani, ali češći obroci kojima nećete opterećivati stomak I varenje.

Ljubav

I drago vam biće i vi ste rasplinuti između ličnih i poslovnih obaveza i vremena koje posvećujete jedno drugom. Moguće je da nećete imati dovoljno prostora, ali ni energije, da će komunikacija biti sa usponima i padovima – što će dovoditi i do oscilacija u vašem odnosu. Oboje ćete imati svoje faze nestrpljivosti, što može dovoditi do povremenih, brzopoteznih „čarki“. Slobodne Device – proširenje društvenog kruga i lako sklapanje poznanstava – bilo onih virtuelnih preko društvenih mreža, bilo „uživo“. Da li među ovim kontaktima ima pravih ljubavnih šansi, ili je sve kratkotrajni flert – tek će se videti.

Posao

A na poslu – dosta gužve. Obaveze će zahtevati vašu nepodeljenu pažnju, ali će se isto tako pred vama postaviti sto sitnih prepreka I komplikacija – na kojima će se ta ista vaša pažnja razbijati ili koji će vam donositi napetost. Pokušaji da sve stignete I da funkcionišete na više strana odjednom pokazaće se kao zahtevni I mogu vam doneti greške, propuste ili kašnjenja. Umećete vi sve to u hodu da ispravite, ali će vas ceo proces umoriti. Finansijska situacija je prilično korektna u ovom periodu.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora I relaksacije – da vratite energiju I razbistrite misli, a drugi deo nedeljnog horoskopa potraćite OVDE.


DNEVNI HOROSKOP
Možda vas intersuje:
Mesečni ljubavni horoskop za JUN
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>