Region

Svet

Prepiska Tošića i Severine izazvala haos na mrežama!

Prepiska između fudbalera Duška Tošića i pevačice Severine postala je glavna tema na društvenoj mreži X, poznatoj kao bivši Tviter, u našem regionu.

Prepiska Tošića i Severine izazvala haos na mrežama! Foto: Printscreen Youtube/Zelena Šljiva
Podsećamo, suprug pop dive Jelene Karleuše, Duško Tošić, više puta je slao poruke hrvatskoj zvezdi Severini, koja mu je, sudeći prema objavljenim prepiskama, odgovarala. Prema izveštaju Kurira, Duško je navodno kontaktirao Severinu kako bi pevala na njegovoj nedavno kupljenoj jahti u Turskoj.

Nedavno sam kupio jahtu koja je parkirana na Bosforu i želeo sam da organizujem proslavu povodom toga. Moji prijatelji iz "WhatsApp" grupe su predložili da Severina peva na toj proslavi. Zato sam je kontaktirao -  izjavio je Duško Tošić za Kurir.

Međutim, u javno objavljenim prepiskama nema pomena o jahti. Ako se obrati pažnja na datume, može se primetiti da joj je pisao u martu, a zatim i u novembru, više puta u razmacima od nekoliko dana.

Korisnici društvene mreže X komentarišu prepisku, a neki primećuju da postoje određene "rupe" u porukama. Takođe, spekulišu da li su neke poruke sa Severinine strane obrisane, za šta nema konkretnih dokaza.

Neke objave su šaljivog karaktera. "Ne znam šta mi je bizarnije - to što je Severina odbila Duška Tošića ili što je on želeo da mu peva na novoj jahti", piše u jednom komentaru. - Ne ignoriše ga, već glumi nedodirljivu. Kada nekoga ignorišeš, ne odgovaraš mu uopšte, posebno ne postavljaš pitanja poput "Kako?" - stoji u jednom tvitu.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>