Elita 7

Parovi

Aneli Ahmić otkrila kraj veze sa Janjušem: Ne želim više da se ponižavam!

Kontroverzna učesnica Elite 7, Aneli Ahmić, otvoreno je govorila o raskidu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Aneli je priznala da je njihov odnos završio i da više ne želi da se ponižava. Osvrnula se na prošle greške i istakla da se vraća staroj sebi, odlučna da ojača iz ovog iskustva.

Aneli Ahmić otkrila kraj veze sa Janjušem: Ne želim više da se ponižavam! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




Učesnica Elite, kontroverzna Aneli Ahmić, otvoreno je govorila o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli je potvrdila da je njihov odnos definitivno završen i da više ne želi da se ponižava. Miljana ju je upitala da li može prekinuti vezu sa Janjušem kao što je to učinila sa Asminom, na šta je Aneli odgovorila: "Da, ni napolju ne vidim nas dvoje zajedno. Mnogo se loših stvari desilo. Naš odnos mi se ogadio, to nije ni ljubav, nego neka bolest. Ovo je kraj."

Na pitanje da li će nastaviti da se ponižava zbog njega, Aneli je rekla: "Nikada. Odlučila sam da više to ne radim. Neke stvari moram da promenim. Ranije sam bila dostojanstvena. Izlazim odavde sama. Sama odlučujem o svom životu i nosim posledice svega što sam uradila."

Miljana je pomenula čestitku od Aneline sestre Site, u kojoj je pisalo da ne treba da oprašta Janjušu. Aneli je priznala da ga je ipak oprostila, ali da sada nema povratka: "Sada je stvarno kraj. Nema nazad."

Kada ju je Miljana pitala da li misli da se Janjuš igra sa njom i vidi je kao rivala, Aneli je odgovorila: "Ne želim to da komentarišem. Nemam nameru da se svađam sa njim. Nije mi logično da se pomirimo, a on sutradan stavi tačku na odnos sa mnom. Jedan dan priča kako ćemo imati decu i porodicu, a onda me izvređa. Vraćam se sebi, želim da budem ona stara Aneli, koja sam bila pre odnosa sa Asminom i Janjušem. Ovo će me sve ojačati."

Asmina čeka zatvor
Sita Ahmić se oglasila nakon što je Asmin Durdžić javno zapretio njoj i njenoj sestri Aneli, tvrdeći da će ih obe strpati u zatvor. Sita je uzvratila: "Smešno je kao i sve što priča! Koga će on u zatvor? Može samo on, zatvor ga svakako čeka. Niti želim komentarisati te navode, isto kao što je rekao da sam zapalila auto Majinom ocu. Ova beda se samo blamira, nikako ne doživljavam tu budaletinu," rekla je Sita.


Možda vas interesuje:
Horoskop za jun 2024: Izazovan mesec za Jarca, Strelca i Ribe



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>