Region

Svet

Marijana Mićić otvorila dušu i priznala da plače svakog dana!

Marijana Mićić, poznata glumica i voditeljka, u emotivnom intervjuu u emisiji "Chit Chat sa Nemanjom" otkrila je da svakodnevno plače zbog gubitka majke. Govorila je o svojoj porodici, ćerkama Ani i Seni, i o tome koliko im nedostaje baka sa obe strane. 

Marijana Mićić otvorila dušu i priznala da plače svakog dana! Foto: Printscreen Youtube/Arena sport





Gošća ovonedeljne emisije "Chit Chat sa Nemanjom" koja se emituje na programu Hype televizije, u nedelju u 16.00 časova, je glumica i voditeljka Marijana Mićić.

U emisiji "Chit Chat sa Nemanjom", koju vodi autor Nemanja Kovačević, gosti otvaraju dušu i govore o svom životu. Marijana je pričala o svojoj porodici, ćerkama, i majci koja joj svakodnevno nedostaje. Rekla je: "Ja svaki dan plačem, uvek nađem neki razlog. Valjda pravim balans između sreće i tuge." Ana i Sena, njene ćerke, su trenutno centar njenog i Miloševog sveta. Međutim, u intervjuu je otkrila jednu stvar koja je posebno boli.




 

Naime, Marijana je rekla da uvek zaplače kada se seti da njena majka više nije živa, što znači da njene ćerke nemaju baku ni sa mamine ni sa tatine strane. "Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, jer sam ja odrasla sa obe bake, koje su bile divne figure u mom životu. Najviše me boli to što nemam koga da pitam kakva sam bila kao dete, da uporedim svoje ćerke sa sobom u nekim trenucima. To me jako boli. Moj tata je živ, ali on pola tih stvari ne zna. Mnogo mi nedostaje." rekla je Marijana Mićić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>