Elita 7

Parovi

ELITA 7: Odabrani odlučili koga žele da izbace iz rijalitija (VIDEO)

U rijalitiji ELITA 7, stiglo je pismo od Velikog šefa koje je izazvalo dramu među takmičarima. Ovonedeljni Odabrani su dobili zadatak da nominuju takmičare koje smatraju za izbacivanje.

ELITA 7: Odabrani odlučili koga žele da izbace iz rijalitija (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Privilegiju da budu Odabrani imali su Terza, Lepi Mića, Milica, Nemanja Gačić, Marko Đedović i Bojana Pavlović. Njihove nominacije su doneli novi talas napetosti i intrigantnih odluka.

"Ove nedelje nominujem Anđelu, jer je počela da vređa Milicu, a svi znamo da je trudna. Ako ima problem sa mnom, nema potrebe da vređa nju. Svakoga ko je bude vređao, njega ću nominovati u buduće," izjavio je Terza.

"Nominovaću Luku Majčicu. Stalno me provlači kroz neke priče, on je jedini sa kim imam neki konflikt," dodao je kratko Nemanja Gačić.

Đedović je nominovao Mariju Malivuk, objašnjavajući: "Plašim se od nje. Njeno ponašanje više ne mogu da podnesem. Priče o mrtvacima, deci, cika i vriska njena, užasno me sve to nervira."

Bojana je ove nedelje nominirala Mariju Malivuk: "Ja ću kao i uvek nominovati Mariju Malivuk, dok sam ovde. Zbog svega što sam već navodila. Zauzimala je stavove Mićine, ulazila je u konflikte. Često je vređala. Verujem da je zbog Miće i opstala ovde do sada."

Lepi Mića je nominovao Luku Majčicu.

Najviše nominacija od strane Odabrane šestorke dobili su Anđela Šparavalo, Luka Majčica i Marija Malivuk. Ovo će definitivno doneti nove tenzije i izazove u budućim epizodama "Elite 7".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>