Region

Svet

Toni Montano nije uspeo da ispuni veliku želju!

Toni Montano nije uspeo da ostvari svoju veliku želju pre nego što je iznenada preminuo u 62. godini života. Njegova smrt iznenadila je mnoge, a posebno je potresla saznanja da je ovaj poznati muzičar živeo u teškim materijalnim uslovima tokom poslednjih godina svog života.

Toni Montano nije uspeo da ispuni veliku želju! Foto: Printscreen Youtube/Non stop vesti






Prema informacijama koje je Kurir dobio od izvora bliskog Toniju, jedna od neostvarenih želja koju je imao bila je povezana sa situacijom njegovog dugogodišnjeg prijatelja, bivšeg bubnjara YU grupe Slobodana Jurišića Jure. Jura je nedavno postao predmet vesti u celom regionu zbog teške egzistencijalne situacije u kojoj se nalazio, živeći bez struje i vode u napuštenoj kući. 

Tonija je ova vest duboko potresla, s obzirom na to da je i sam godinama patio zbog finansijskih problema. Odlučio je da pomogne Juri koliko je mogao, ali ga je iznenadna smrt sprečila u tome.

Montano je odlučio da jedan deo novca od prodaje stana daruje Juri i da ga lično poseti u Perlezu pre odlaska u rodni Bojnik, gde je trebao da se preseli.



Foto: Printscreen Youtube/Blic



U međuvremenu, Jura je izrazio duboko potresenost kada su ga kontaktirali novinari i preneo je svoju tugu i šok zbog Montanove smrti. Istakao je da nisu imali kontakt neko vreme, ali da je cenio njihovo prijateljstvo.

Toni Montana smrt je zatekla u stanu gde je do tada živeo, a na lice mesta je izašla ekipa za hitnu pomoć koja je konstatovala smrt. Nakon uviđaja, telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu.

Možda vas interesuje:
Sanja Marinković podržala Olgicu Samoilović u kontroverznoj izjavi!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir


>