Region

Svet

Tradicionalni koncerti Miroslava Ilića!

Pridružite se Miroslavu Iliću na tradicionalnim koncertima povodom njegovog 74. rođendana, 10. i 11. decembra u Sava Centru. Uživajte u hitovima i nezaboravnom muzičkom doživljaju.

Tradicionalni koncerti Miroslava Ilića! Foto: Printscreen Youtube/RTS zvanični kanal





Legendarni pevač narodne muzike, Miroslav Ilić, će tradicionalno održati koncert povodom svog rođendana! Koncert će se održati 10. decembra u obnovljenom Sava Centru, u Plavoj dvorani, sa početkom u 20 časova. Miroslav Ilić će sa vernom publikom proslaviti svoj 74. rođendan. Zbog velikog interesovanja, drugi koncert će biti održan i 11. decembra, u isto vreme i na istom mestu.

Pesma "Igraj, igraj sve do zore," koju je snimio sa Acom Lukasom, sigurno će podići publiku na noge. Pored nje, publika će uživati u brojnim evergrin hitovima koje svi vole i rado pevaju.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Ticket Vision.

Pre dve godine, Miroslav Ilić je proslavio 50 godina karijere, ali tu nije stao. Nastavlja da niže uspešne koncerte širom regiona, a prepune sale potvrđuju da njegove hitove vole sve generacije. Tradicionalni koncerti Miroslava Ilića se nastavljaju, a publika s nestrpljenjem očekuje odličan provod uz popularne pesme kao što su "Nije život jedna žena," "Polomiću čaše od kristala," "Luckasta si ti," i "Božanstvena ženo."

Možda vas interesuje:
Dermatolog upozorava - znak na noktima koji nikada ne treba ignorisati!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>