Elita 7

Parovi

ELITA 7: Veliki šef priredio emotivni susret Milici Veličković (VIDEO)

U rijalitiju ELITA 7, Milica Veličković doživela je dirljiv susret kada joj je Veliki šef doveo majku. Pogledajte kako je protekao ovaj emotivni trenutak u rajskom vrtu.

ELITA 7: Veliki šef priredio emotivni susret Milici Veličković (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV




Milica Veličković, učesnica rijalitija ELITA 7 koja je ostala u drugom stanju sa Terzom, doživela je iznenađenje kada joj je Veliki šef organizovao susret sa majkom.

Kada je ugledala majku na vratima rajskog vrta, Milica je bila emotivno preplavljena. "Nedostaješ mi puno, jako mi nedostaješ," rekla je dok ju je čvrsto zagrlila.

"Mnogo te volim, mama. Jesi li se čula sa Terzinom porodicom?" upitala je Milica.

"Nisam," odgovorila je Miličina majka. Na Milicinu zabrinutost zbog nedostatka komunikacije sa Terzinom porodicom, majka joj je ohrabrila: "Nemoj da misliš šta ko kaže, misli o sebi. Raduju se."

Milicu je takođe zanimalo kako su ljudi iz njihovog okruženja reagovali na njenu trudnoću. "Čestitaju mi svi. Nemoj da se nerviraš, ti sad treba da budeš srećna i da ti bude lepo," rekla je Miličina majka.

Ovaj dirljivi susret između Milice i njene majke u rijalitiju ELITA 7 pokazao je snagu porodičnih veza i izazvao emotivne reakcije učesnika i publike.

Pogledajte video i kako je tekao Miličin razgovor sa majkom:


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>