Lepota

Ljubav

Tri efektivna trika za podizanje kapaka uz šminku: Saveti profesionalnih šminkera!

Otkrijte tri jednostavna, ali moćna trika za vizuelno podizanje kapaka pomoću šminke. Spušteni kapci često mogu biti izazov, ali uz pravilnu upotrebu prajmera, svetlih senki i tankog ajlajnera, možete postići fantastične rezultate. 

Tri efektivna trika za podizanje kapaka uz šminku: Saveti profesionalnih šminkera! Foto: Freepik





Saznajte kako da sprečite nakupljanje senke na pregibu kapka, otvorite pogled i stvorite iluziju punijih trepavica i šireg oka. Transformišite svoj izgled uz ovaj brz i jednostavan trik koji će vas izdvojiti iz mase!



Primenite trikove profesionalnih šminkera i za nekoliko minuta ćete šminkom vizuelno podići kapke.

Kada imate spuštene kapke, senka se često nakuplja na prevoju. Međutim, uz ove trikove to možete izbeći i dodatno podići kapke.



Koristite prajmer

Spušteni kapci mogu biti izazovni za šminkanje, pa je važno znati nekoliko trikova koji će vam pomoći. Pre nego što počnete sa šminkanjem, nanesite kvalitetan prajmer kako bi se šminka zadržala i ne bi skupljala u naborima kapaka.


Birajte svetle senke

Za osnovu koristite svetle mat senke. Nanesite ih na pokretni deo kapka i na područje ispod obrva. Kada imate spuštene kapke, važno je vizuelno podići pregib, za šta ćete koristiti tamniju nijansu senke i naneti je malo iznad stvarnog pregiba, čime ćete stvoriti iluziju dubine i otvoriti pogled.




Foto: Freepik



Nanesite tanku liniju ajlajnera

Koristite tanki ajlajner za definisanje gornje linije trepavica, što će stvoriti iluziju punijih trepavica i otvorenijih očiju. Ako volite da koristite tuš, nanesite liniju dok vam je oko otvoreno, kako bi crta ostala vidljiva i ne bi se preklapala kada otvorite oko. Stavite ajlajner, ali tanku liniju

Koristite tanki ajlajner za definisanje gornje linije trepavica, koji će pomoći u stvaranju iluzije punijih trepavica i otvorenijih očiju. Ako volite izvucite crtu tušem, učinite to dok vam je oko otvoreno, da se crta ne bi preklopila kad otvorite oko. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>