Region

Svet

Vendi: Miloš ima mozak veličine paukovih testisa

Vesna Vukelić Vendi pored oštrog jezika postala je poznata i po tome da javne ličnosti analizira do detalja, ovoga puta poznata pevačica analizirala je pevača Miloša Bojanića za koga kaže da ima mozga veličine paukovih testisa.

Vendi: Miloš ima mozak veličine paukovih testisa



"Miloš nema mu*a! Da je sve te gluposti meni rekao u lice, to bi možda i imalo neku težinu, ali pošto tih sedam dana dok sam bila u rijalitiju on nije postojao, jedino što mogu da konstatujem jeste da Bojanić ima mozak i srce kao pauk mu*a. Rekao je da ja nisam na njegovom nivou? To su izgovori jedne obične budale koja je na dvoru bežala od mene čim bi se zatekla u istoj prostoriji. Uvek kada bi me video, pokunjio bi se kao noj koji zabada glavu u pesak" - kaže Vendi i dodala da je Miloš nešto pomešao kada je spominjao da njoj negine posao na šipci.

"Milošu su opsesija šipke, ali ne one za striptiz nego one u prevozu, za koje će se uskoro držati kada Državna bezbednost bude počela da naplaćuje svoja potraživanja. Držaće se za nju svaki dan jer će mu biti oduzeto sve što je dobio, a za šta nije izvršio zadatke. Doduše, jeste on radio, ali sve naopako. Ponavljam, da je bilo šta od toga rekao preda mnom, to bi bilo u redu, ali dotični ima najveći mogući oblik poniznosti i bezobličnosti kad sam ja u pitanju. Njega je sramota njegove bespomoćnosti, nemoći, zato je i bežao od mene kao đavo od krsta. On je morski crv, po ateistima, koji inače veruju da su prvo nastale bakterije, pa ti crvi pa korali. Na njegovu žalost, neće doživeti preobražaj jer se zbrčkao, ubrazdio, pogrbio, tako da mu faktor zvani vreme ne ide naruku" - izjavila je Vendi i dodala da su Miloš i Maja odlična kombinacija, ali da moraju da odgovaraju za svoje postupke.

"Ni preko interneta ne bi se našla ovakva kombinacija. Dobar su spoj, samo što su stalno morali da se objašnjavaju i da jedno drugome tumače razne izraze. Što se tiče diskvalifikacije i RRA, postoje pravila koja moraju da se poštuju, pogotovo kad izlazi nešto iz usta ove dve debrecine" - zaključuje Vendi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>