Region

Svet

Oglasila se Luna Đogani nakon Markovog povratka kući!

Miljković je pušten iz pritvora nakon šest sati ispitivanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. Luna Đogani se oglasila nakon Markovog povratka kući i pokazala kako uživaju.

 Oglasila se Luna Đogani nakon Markovog povratka kući! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf






Nakon hapšenja Marka Miljkovića, Luna Đogani je ostala sa svojim ćerkama u njihovom domu na Bežanijskoj kosi. Marko se danas vratio kući, a Luna je podelila fotografiju sa decom iz njihovog doma, gde su se svi zabavljali uz igru šaha. Izgleda da je Luna odlučila da oprosti Marku za haos koji je nastao.

Marko je pušten iz pritvora nakon šest sati ispitivanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. Optužen je za narušavanje javnog reda i mira, kao i pokušaj napada na službeno lice. Treće osnovno javno tužilaštvo izdalo je saopštenje u vezi sa ovim slučajem, navodeći da je Marko Miljković u prostorijama policijske stanice Novi Beograd pokušao fizički napasti policijskog službenika.






Foto: Printscreen Instagram/luna djogani



Marko je već tri puta bio osuđivan, što je navedeno u saopštenju tužilaštva. On je izjavio da se ne seća detalja događaja u policijskoj stanici zbog alkohola, ali je odbijen predlog za određivanje pritvora. Tužilaštvo će uložiti žalbu na ovo rešenje s obzirom na Markovu raniju "kriminalnu" istoriju.
 

Bejbi Lazanja nagrađen sa 50.000 evra!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>