Region

Svet

Beogradski sindikat posvetio pesmu ubijenoj deci u Ribnikaru: Anđeli žive doveka (VIDEO)

Grupa Beogradski sindikat, snimila je pesmu u znak sećanja na ubijenu decu u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Beogradski sindikat posvetio pesmu ubijenoj deci u Ribnikaru: Anđeli žive doveka (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Beogradski sindikat



Pre tačno godinu dana, 3. maja 2023. godine, u OŠ "Vladislav Ribnikar" dogodio se nezapamćeni masakr, kada je K.K. usmrtio devet svojih drugara i čuvara škole.

Povodom godišnjice ove velike tragedije, koja nije zapamćena u svetu, grupa Beogradski sindikat odlučila je da napiše pesmu pod nazivom "Anđeli žive doveka", koju su posvetili ubijenoj deci i čuvaru. 

Autori pesme su Feđa Dimović i Darko Marjanović, a muzike Andrija Čikić, dečak koji je ubije u ovom masakru i Nebojša Obradović.

Tim povodom popularna grupa izdala je saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

"Pesma je nastala u znak sećanja i poštovanja prema malim anđelima (i jednom velikom), tragično nastradalim u OŠ "Vladislav Ribnikar", dana 3. maja 2023.godine. Spot za pesmu je snimljen povodom godišnjice stradanja, uz saglasnost i podršku roditelja i porodica žrtava. Sav prihod od pregleda i striminga će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Gospode, čuvaj i blagoslovi našu decu i podari im mesto anđela, koje po svojoj nevinosti i dobroti zaslužuju i ne dozvoli da se Ribnikar, Dubona, Malo Orašje i slične tragedije ikada ponove. Veliko hvala Igoru Šunteru, Nataši Ivić, Džonatanu Inglišu, Mariji Mijin, Marku Svirčeviću, Milici Crnobrnji Vukadinović i svima koji su pomogli snimanje spota na njihovoj bezrezervnoj podršci", navode članovi ovog sastava.

Pogledajte spot  i poslušajte reči za pesmu "Anđeli žive doveka":




Slične vesti: ​Breskvica oduševila publiku nastupom i oborila rekord na Srebrnom jezeru (FOTO+VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>