Region

Svet

Maja Nikolić: Izvinjavam se Jevrejima, moja izjava je loša interpretirana

Nakon što je izbačena iz rijalitija „Dvor“ zbog govora mržnje, tačnije zbog izjave da mrzi Jevreje, na račun poznate pevačice stiglo je niz loših komentara i optužbi. Tim povodom, danas se oglasila i sama Maja Nikolić, koja je portalu svet.rs poslala sledeću izjavu:

Maja Nikolić: Izvinjavam se Jevrejima, moja izjava je loša interpretirana



"Nikada nisam rekla da mrzim i ne poštujem bilo koji narod ili ljude bilo koje veroispovesti. Iz pojedinih medija je izvučena i samo delimično preneta moja izjava koja je dobila drugačiju konotaciju od onoga što sam zaista rekla. U svakom narodu ima dobrih i loših ljud"i.

"Moja izjava da ne volim Jevreje, odnosila se na situaciju koju smo svi preživeli za vreme NATO agresije, a pod tim nisam podrazumevala jevrejski narod u celini već samo one koji su donosili odluku o bombardovanju naše zemlje. Ovom prilikom se izvinjavam i želim da kažem da je moj patriotizam veliki ali da nikada nisam bila šovinista i da nisam vaspitana da mrzim. Žao mi je zbog neprijatnosti koju su pretrpeli Jevreji u Srbiji zbog ovako loše interpretirane izjave, ali ću takođe uraditi sve da nadoknadim moralnu štetu koju su mi naneli pojedini mediji zbog konteksta u koji su stavili moju izjavu. Pomozite mi da ispravim nepravdu. Hvala vam puno. Maja Nikolić".

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>