Region

Svet

Jelena Karleuša ponovo na suđenju sa Cecom Ražnatović: Tužila me jer sam rekla da je ološ!

Jelena Karleuša, danas je ponovo prisustvovala suđenju na osnovu tužbe koju je protiv nje podnela Svetlana Ceca Ražnatović.

Jelena Karleuša ponovo na suđenju sa Cecom Ražnatović: Tužila me jer sam rekla da je ološ! Foto: YouTube printscreen/Hyppe TVPop diva pojavila na ročištu u kombinaciji kojom je sve ostavila bez daha. Na sebi je imala crne pantalone, belu košulju sa kravatom i Iv San Loran brošom, a čitav stajling upotpunila je crnim šeširom, naočarama i crnom torbom takođe pomenute marke.

Uvek raspoložena za druženje sa medijima, Jelena Karleuša je otkrila i koji je osnov bio ovog suđenja. 

- Ročište je po tužbi Svetlane Ražnatović, za izjavu da je ološ. Ona se nije pojavila na suđenju. Svedoci su davali iskaz na temu ološ, tako da sam ja samo davala iskaz - rekla je Jelena za Hajp televiziju, ne želeći da otkrije o kojim svedocima je reč i dodaje:
- Misllim da sud treba time da se bavi. Bilo je kratko i slatko. Svaki put je slatko kada ona nije tu - dodala je kroz osmeh.

Novo ročište zakazano je za oktobar, a pop diva iznela je i svoja očekivanja:

- Ne očekujem ništa, oslobađajuću presudu  - rekla je kroz osmeh, a onda je otkrila i koja je ovo tužba u suđenju sa Cecom:

- Ovo je deseta tužba i već sigurno sam toliko godina na sudu sa njom - rekla je Jelena i dodala da je ona savestan građanin koji se pojavljaju je na svakom suđenju, za razliku od Cece koja se ni ovoga puta nije pojavila.

Sllične vesti: ​Jelena Karleuša ima veliki razlog za slavlje: Javno se pohvalila (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>