Region

Svet

Tamara Dragičević iznenadila sve izjavom: Petar dođe da nas obiđe ponekad!

Tamara Dragičević i Petar Benčina, čekaju treće dete. Glumica je u jednom intervjuu otkrila svoje najveće strahove, ali i izenadila izjavama o porodici i roditeljstvu.

Tamara Dragičević iznenadila sve izjavom: Petar dođe da nas obiđe ponekad! Foto: Instagram printscreen/tamaradragicevicPopularna glumica ističe da joj je jedno od najomraženijih pitanja, da li joj suprug pomaže oko dece.

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara i otkrila da li deci treba davati slobodu: - Davanje slobode deci. Koja je ta granica? Kada te pitaju nešto, a ti bi da kažeš: "Ne može", a onda nas oni pitaju: "Zašto?", sad ja treba da odgovorim: "Zato što se plašim, i zato što je strašno sve. I svet je grozan i sve je opasno". Da to ne bi bili moji odgovori, pitanje je gde je tu balans. Uzdam se tu i u partnerski odnos Petra i mene. Da ćemo to zajedno uspeti sve - rekla je Tamara za domaće medije.Tamara je nedavno progovorila o problemima u roditeljstvu sa kojima se susrela tokom godina pored sina Lazara i ćerke Staše.

- Kao što u komadu, predstavi "Mama" piše: "Ja razumem zašto ljudi tresu svoje bebe". Jedan dan sam morala da stavim sina na sred kreveta i da odem! Razumem to sa trešenjem. Toliko je teško znati šta im treba - rekla je prvo Tamara Dragičević, pa iznela detalje.

- Ja sve radim, povijam, mazim, nunam, al' on plače! Šta ti je, bebo? Ja se sećam tog osećaja kad sam pomislila: "Bože, jesam li ja luda ili nemajka kada beba vrišti i vrišti". Ti sve radiš, ti si jako umoran. Misliš da ćeš umreti - dodala je glumica.

- Samo ti u jednom trenutku dođe da tu bebu stegneš i, kao, ona je kriva za sve tvoje... I što ne spavaš, i što si umoran... To su, stvarno, stvari o kojima se malo priča, a svim tim ženama, koje nisu loše majke zbog toga, je teže i stvarno mislim da prođu onako neke baš teške momente - zaključila je za "Tampon zonu".

Slične vesti: ​Čitulje porodice Bojane Janković pune potresnih reči! Nedostaje bivši suprug!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Republika

Povezane vesti:


>