Svet

Region

Ubijen poznati reper Kris King! Poznati mu odaju počast! (VIDEO)

Tragičan gubitak: Ubijen reper Kris King, svet muzike u šoku! Džastin Biber i druge zvezde odaju počast talentovanom muzičaru. King, poznat po saradnji sa brojnim umetnicima, ubijen u Nešvilu, Tenesi. Njegova smrt ostavlja dubok trag u svetu muzike.

Ubijen poznati reper Kris King! Poznati mu odaju počast! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Chris King




Odjeknula je vest u svetskim medijima da je ubijen poznati reper Kris King. Ubistvo se dogodilo u centru Nešvila, Tenesi, dok je bio sa svojim prijateljima.


Džastin Biber i još nekoliko zvezda tuguju zbog gubitka voljenog muzičara.

Kris King (pravo ime Kristofer Čiks) je ubijen hicem iz vatrenog oružja u Nešvilu, Tenesi, 20. aprila u pucnjavi u kojoj su drugi bili povređeni, potvrdila je policija u saopštenju za medije. Imao je 32 godine.

King, koji je bio u pratnji dvojice prijatelja, ranjen je u oružanoj pljački od strane trojice osumnjičenih između ulica Hejs i Čerč u Nešvilu, prema saopštenju za medije. Još jedan neimenovani 29-godišnjak koji je bio povređen u pucnjavi rekao je vlastima da su tri osumnjičena "mirno visila" sa njihovom grupom pre nego što su stvari postale nasilne.

Nakon vesti o Kingovoj smrti, Džastin je podelio iskrenu počast svom prijatelju i bivšem cimeru na društvenim mrežama.

"Volim te, brate," napisao je 20. aprila na Instagram priči, prema People-u. "Ovo boli. Molim vas, držite njegovu porodicu u svojim molitvama. Vidimo se u raju, brate."






Rapera, koji je takođe bio osnivač muzičke etikete Snotty Nose Records, stekao je ime kroz saradnje sa nekoliko rappera, uključujući i kolegu umetnika Trippie Redda, koji ga je takođe odao počast na internetu.

"Original 1400, volim te sve do ponovnog susreta, blizanče," napisao je Redd u objavi na Instagramu 21. aprila. "Ne bih bio gde sam danas bez Kinga - on me upoznao sa Eliotom Grejndžom i Milom Svetlošću i uvek je imao najbolju energiju. Imao je toliko prijatelja i to se vidi. Volim vas što podržavate jednog od mojih najboljih prijatelja ikada, mog brata."

Machine Gun Kelly takođe je odavao počast preminulom muzičaru u komentarima, pišući: "Kris je bio retka pojava."

U međuvremenu, Keke Palmer takođe je odala počast prizivajući kako su ona i King zajedno napredovali u zabavnoj industriji.

"Volela bih da imam više fotografija, ali zapravo je savršeno jer je ovo tačno kako je sve počelo," napisala je zvezda "Nope". "Ne mogu da verujem da kažem 'počivaj u miru'. Ovo je strašno. Stvarno ne znam šta da kažem. Samo želim da podelim da sam te volela i sećam se svih trenutaka na gradskim šetalištima, u The Grove-u."

Palmer, koja je podelila staru fotografiju dvojca kako video-četuju, dalje je pohvalila Kinga za to kako je tretirao druge.

"To je bio moj srednjoškolski period," dodala je. "Kad smo bili deca, pre nego što je svako znao da si pravi rok zvezda. Mi smo bili deca! I uvek si znao kako da nasmeješ sve. Tvoja ljubaznost je bila prisutna bez obzira u kojoj si sobi bio, svi su bili i želeli da budu tvoj prijatelj. Nedostajaćeš nam sve do ponovnog susreta, počivaj u miru, brate."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/nbcwashington

Povezane vesti:


>