Region

Svet

Indira Radić otkrila zbog čega je Dino Merlin odbio duet sa njom

Indira Radić otkriva da je svojevremeno Dino Merlin odbio da snimi duet sa njom.

Indira Radić otkrila zbog čega je Dino Merlin odbio duet sa njom Foto: Instagram printscreen/indiraradicPopularna pevačica otkriva u kom periodu je trebao da nastane duet sa legendarnim pevačem, ali i razlogom zbog kog je odbio:

- U neko vreme dvehiljaditih imala sam jednu pesmu koja je bila tipična za Dina Merlina i mene. Saradnici moji i ja smo tada razmišljali o tome, ali nismo to ostvarili - kazala je ona i dodala: - Poslali smo Merlinu pesmu i on je odslušao i rekao: "Eh, što me nisi pozvala kada si snimala pesmu "Lopov", ali ko može da zna šta će biti hit... Nisam posle ni sa kim ni snimila tu pesmu, zaboravila sam i koja je. Rale i Marina su uradili tu pesmu, odlična je, a zašto Dino to tada nije osetio ne znam - otkrila nam je pevačica, pa se dotakla pokojne autorke mnogih hitova, Marine Tucaković.

- Velika je autorska kriza, teško je napraviti pesmu pevačima koji su dugo na estradi. Marine nema, osećala je pevače, sada je jako teško stati iza toga, a ja dok ne budem sigurna da je to to, neću izdati ništa - rekla je Indira za Blic.

Slične vesti: ​Nina Janković pokazala rane na nogama (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>