Region

Svet

Ivana Baltić dobila aritmiju nakon saznanja da je Bojana Janković preminula!

Ivana Baltić doživela aritmiju nakon saznanja o smrti Bojane Janković, nekadašnje voditeljke Pink televizije. Srela sam je pre par godina... Šokirana sam!

Ivana Baltić dobila aritmiju nakon saznanja da je Bojana Janković preminula! Foto: Printscreen Youtube/Glossy/Pink






Televizija Pink gde je Bojana Janković radila, odnosno novinari portala Pinka pozvali su za komentar bivšu koleginicu preminule voditeljke Ivanu Baltić:


"Nisam čula to. Vodile smo u nekom periodu...Bojana Janković?! Šta, mrtvu su je našli?! Bože, bukvalno sam dobila aritmiju, bile smo u super odnosima, ne mogu da kažem da smo bile bliske, ali smo bile super koleginice. Apsolutno ništa ne znam za nju, srela sam je pre par godina...Šokirana sam!" - rekla je takođe popularna voditeljka Ivana Baltić.








Podsetimo se, Bojana Janković, nekadašnja voditeljka Pink televizije i poznata ličnost u medijskom svetu, pronađena je mrtva u stanu u Beogradu.


Bojanin bivši suprug kratko je za Telegraf izjavio:


"I dalje čekam potvrde, tako da ne mogu još uvek ništa da kažem. Razumite me." - rekao je Ognjen Janković 


Nezvanično, Hitna pomoć je oko 19 časova konstatovala Bojaninu smrt, a kako "Telegraf" saznaje, na telu nisu bili vidljivi tragovi nasilja. O smrti Bojane Janković obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju. Telo poznato voditeljke odneto je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>