Svet

Region

Tragična smrt mlade gimnastičarke Marije Heranz Gomez potresa Španiju!

Mlada gimnastička zvezda Marija Heranz Gomez izgubila je bitku sa meningitisom. Njena tragična smrt u ranim godinama života potresa Španiju!

Tragična smrt mlade gimnastičarke Marije Heranz Gomez potresa Španiju! Foto: Freepik





Marija Heranz Gomez, sedamnaestogodišnja gimnastičarka, izgubila je život u borbi sa meningitisom, ostavljajući tugu svojoj porodici, prijateljima i celokupnoj gimnastičarskoj zajednici. 


Gradsko veće Gvadalahare izrazilo je duboku tugu zbog ove tragične vesti Marijini uspesi na trampolinu. Marija je bila specijalizovana za trampolin i predstavljala je Španiju na Svetskom prvenstvu u Birmingemu 2023. godine, u kategoriji od 17 do 21 godine. 

Predhodne godine ostvarila je značajan uspeh kada je osvojila četvrto mesto u timskoj kategoriji u Španiji, što je bio ogroman uspeh za ovu mladu sportistkinju.



Izrazi saučešća

Gradsko veće Gvadalahare izrazilo je saučešće Marijinoj porodici, prijateljima, kao i članovima njenog sportskog kluba “Ruditramp Club”. Takođe su izrazili saučešće njenim školskim kolegama iz škole San Blas de Kabaniljas, kao i celokupnoj gimnastičkoj zajednici. Njeni roditelji, Rakel i Alfonso, mlađi brat, bake, deke, ujaci i rođaci, kao i mnogi stanovnici opštine, primili su veliku podršku i izraze saučešća u ovim teškim trenucima.

Grad u žalosti

Gvadalahara je proglasila dvodnevnu žalost povodom smrti ove talentovane sportistkinje, čime je cela zajednica pokazala koliko je Marija bila voljena i cenjena. Njeni uspesi i borba na sportskom terenu ostaće upamćeni, a njen prerani odlazak ostavlja prazninu koju će teško biti popuniti.


Možda vas interesuje:
Izrada eksplicitnih dipfejk sadržaja postaje krivično delo!
Legendarni srpski fudbaler Džon Bilbija sada je biljka!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>