Svet

Region

Život Džona Travolte obeležen je strašnim tragedijama!

Život glumca Džona Travolte obeležen je strašnim tragedijama i gubicima, a on je uprkos tome uspeo da pronađe snagu da hrabro korača dalje.

Život Džona Travolte obeležen je strašnim tragedijama! Foto: Printscreen Youtube/Friday Night




Glumac Džon Travolta je suočen s dubokim tragedijama koje su ostavile trajni trag u njegovom životu. Prvo je izgubio svoju prvu ljubav, Dijanu Hajland, zatim je doživeo gubitak sina, a nakon 13 godina od teškog gubitka, izgubio je i svoju suprugu, Keli Preston.

Iako je suočen s tim neizmernim bolom, Travolta je uspeo da pronađe snagu da hrabro korača dalje, brinući se za svoju decu i čuvajući uspomenu na svoje voljene.

Na svom Instagram profilu nedavno je podelio fotografiju s emotivnom porukom posvećenom sinu Džetu, koji bi sada imao 32 godine. Na slici je nasmejan s Keli i sinom, prizor koji retko deli s javnošću.



"Srećan rođendan moj Džeti" - ne prođe dan da nisi sa mnom! - napisao je u opisu Travolta.








Džet Travolta je preminuo 2009. godine u svojoj 16. godini, tokom porodičnog odmora na Bahamima, nakon napada. Borio se sa Kavasaki bolešću od svoje druge godine. Jedanaest godina nakon njegove smrti, Džon je izgubio i svoju voljenu suprugu Keli, koja je izgubila bitku sa rakom dojke u 57. godini.

Od tada, glumac je posvećen brizi o svojoj ćerki Eli (24) i sinu Benjaminu (13).

Govoreći za Eskuire 2021. godine, Džon je istakao da će uvek staviti svoju decu na prvo mesto.

"Moj prioritet je da osiguram budućnost svojoj deci, da ih podržim u onome što žele da postignu u životu. Trenutno radim sa Elom na njenim filmskim projektima i pomažem joj da razvije svoju karijeru. Ben ima tek trinaest godina. Želim da mu pomognem da raste i razvija se, jer pred njim ima ceo život." - rekao je Travolta.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>