Region

Svet

Hana Hadžiavdagić se oglasila pošto je Melina otpratila!

Melina Džinović otpratila je influenserku Hanu Hadžiavdagić nakon njene izjave koja se tiče Melininog braka sa Harisom Džinovićem. Sada se oglasila Hana...

Hana Hadžiavdagić se oglasila pošto je Melina otpratila! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV
Melina Džinović je donela odluku koja je iznenadila mnoge - otpratila je Hanu Hadžiavdagić, influensericu koja je bila njen dugogodišnji prijatelj, sa Instagrama. Ovaj korak je usledio nakon što je Hana javno komentarisala Melinin razvod od Harisa Džinovića. Iako su bile bliske, Melina je odlučila da prekine online vezu sa Hanom, što je izazvalo reakcije u javnosti.

Hana je na svom Instagram profilu podelila citat koji je mnogi protumačili kao aluziju na Melinu:

"Nisam od onih 'izvini, rekla sam to u afektu', ne, ja sam to rekla jer tako mislim"
Foto: Printscreen Youtube/Podcast


Ova izjava je jasno ukazala na napetost između njih dve, imajući u vidu sve što je Hana izjavila za medije. U jednom od intervjua, Hana je govorila o tajnama uspešnog braka, aludirajući na Melinu i Harisa:

"Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Uvek kažem, mogla sam da izaberem nekog drugog, izabrala sam studenta. Tarik je u tom momentu bio student, vozi neku staru Opel Astru, imao primanja za firmu u kojoj je danas direktor, 300 evra. Jedva smo kraj s krajem spajali - doslovno, spavali smo u malom stanu i gasili peć plinsku uveče da se ne ugušimo. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti",

Hana je dalje istakla da razume i Harisa i Melinu, ali da je važno da svako krene dalje sa svojim životom. Ipak, naglasila je da je sve ovo narušilo mir porodice i da je važno da se situacija smiri radi dece:


"Ne mislim, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa da mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vreme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: "Ne želim da potrošim, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina... Razumem i njega i nju. On je povređeni muškarac, imala sam to u životu 'vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme'. 

Imaš dve strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdilo i ne želi više, i njega koji je povređeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, nije se udala za Tarika, udala se za Harisa Džinovića. Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali ja nemam apsolutno... to je istina. Žena hoće da ide dalje, ajde pustite je na miru, daj čoveče sjaši. Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog dece, dajte ljudi saberite se, imate više od 50 godina"
- zaključila je Hana Hadžiavdagić.


Ove reči su izazvale brojne reakcije, ali i dodatnu tenziju u odnosu između Meline i Hane.


 

 

Haos na društvenim mrežama! Saša Popović u centru pažnje javnosti (FOTO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>