Style

Ljubav

Dnevni horoskop za petak 12. april 2024. godine!

Dnevni horoskop za 12. april 2024. godine predviđa Škorpijama nove probleme na poslovnom planu, Ribe napokon dobijaju pozitivan emotivni signal...

Dnevni horoskop za petak 12. april 2024. godine! Foto: PixabaySaznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za petak 12. april na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. 


Ovan 21.3.- 20.4.

Ne treba da brinete zbog različitih komentara. Svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.

LJUBAV
Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi, danas nije baš savršen dan za ljubav.

POSAO:
Razmislite o različitim idejama i perspektivama koje vam se nude. Možda će neki komentar biti koristan za dalji napredak.

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe mogu biti prisutne danas, obratite pažnju na ishranu.
Bik 21.4.-21.5.

Sačuvajte prisebnost u nekim situacijama. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji.

LJUBAV
Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere.

POSAO
Očekujte neočekivane ponude i izazove danas. Budite spremni da se prilagodite.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe mogu zahtevati vašu pažnju, obratite se lekaru ako je potrebno.
Blizanci 22.5.- 21.6.

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.

LJUBAV
Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

POSAO
Obratite pažnju na moguće prilike za saradnju, čak i ako vam se na prvi pogled ne čine privlačnim.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade i preduzmite preventivne mere.
Rak 22.6. - 22.7.

Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera.

LJUBAV
Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu.

POSAO
Budite odlučni u svojim poslovnim odlukama, ali otvoreni za saradnju.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate, ali čuvajte se mogućih glavobolja.
Lav 23.7.- 22.8.

Suviše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis.

LJUBAV
Oslanjate se na svoju intuiciju i na osnovu detalja iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljstvo. Bolje je da prećutite ono što naslućujete.

POSAO
Budite spremni na izazove i rizike, ali ne zaboravite da procenite situaciju pažljivo.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja može biti posledica stresa, pokušajte da se opustite.

Devica 23.8. - 22.9.

Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese.

LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.

POSAO
Budite otvoreni za sugestije i saradnju, ali ostanite verni svojim principima.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku radi preventivnih mera.

 

Znakovi horoskopa predodređeni za uspeh!

Foto: FreepikVaga 23.9. - 22.10.

Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje.

LJUBAV
U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos.

POSAO
Budite skeptični prema brzim odlukama i analizirajte sve mogućnosti pre donošenja konačne odluke.

ZDRAVLJE
Problemi sa zubima mogu zahtevati posetu stomatologu.Škorpija 23.10.- 22.11.

Koncentracija i pouzdani saradnici su sada zlata vredni. Potrebna vam je nečija iskrena podrška.

LJUBAV
Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor.

POSAO
Budite temeljni u svom radu i ne dozvolite da vas sitnice odvuku sa puta uspeha.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na imunitet, može biti oslabljen.
Strelac 21.11.- 21.12.

Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje vaš način rada. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji.

LJUBAV:
Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate.

POSAO
Budite otvoreni za saradnju i razmenu ideja, ali ne zaboravite da postavite granice.

ZDRAVLJE:
Pazite na pad imuniteta, obratite pažnju na ishranu i odmor.
Jarac 22.12.- 19.1.

Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.

LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom. Pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.

POSAO
Budite smireni i taktični u svojim poslovnim pregovorima, ne dozvolite da vas emocije preplave.

ZDRAVLJE
Raspoloženje može biti promenljivo, potrudite se da održite balans.
Vodolija 20.1.- 19.2.

Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovnoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama.

LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost.

POSAO
Budite temeljni u svom istraživanju i analizirajte sve opcije pre donošenja važnih odluka.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro, ali pazite na svoje emocionalno stanje.
Ribe 20.2.- 20.3.

Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika.

LJUBAV
Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama.

POSAO
Budite otvoreni za nova iskustva i izazove, vaše veštine dolaze do izražaja.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro, nastavite sa zdravim navikama kako biste održali dobro stanje.


Ne propustite MESEČNI HOROSKOP za april i NEDELJNI HOROSKOP


Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>