Style

Ljubav

Jelena Đoković: Jednostavna elegancija u farmerkama za proleće (FOTO)

Jelena Đoković nije samo supruga svetskog teniskog asa Novaka Đokovića, već je i sama postala sinonim za besprekoran stil i neprolaznu klasiku.

Jelena Đoković: Jednostavna elegancija u farmerkama za proleće (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



Oduvek je bila zagovornik jednostavnosti i elegancije, nikada ne pristajući na preterane ili pompezne komade odeće. Kada je reč o njenom stilu, Jelena se ističe svojom sposobnošću da odabere kombinacije koje su svedene, ali istovremeno vrlo elegantne i prilagođene svakoj prilici. Bez obzira da li podržava svog supruga s tribina ili šeta ulicama Monaka, njen izgled uvek privlači pažnju.

Nedavno je prošetala ulicama Monte Karla noseći dnevno elegantan izgled koji bi mogao poslužiti kao inspiracija mnogim damama širom sveta. Jelena je odabrala svetle farmerke, krem svilenu bluzu sa tankim bretelema, preko koje je prebacila sivi džemper. Ukrasila je svoj stil bež mini tašnom i tankim kaišem. Kosa joj je bila puštena da pada u blagim talasima, dok je šminka bila minimalna, kao i uvek.

Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

Njen izbor odevnih komada ističe se po jednostavnosti i sofisticiranosti, naglašavajući njenu prirodnu lepotu i eleganciju. Jelena Đoković je primer kako jednostavni komadi mogu stvoriti izuzetno atraktivan izgled, koji se ističe po svojoj suptilnosti i ukusu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>