TV Show

Parovi

Survivor 2024: Nakon NJENOG izbacivanja, CRVENO I PLAVO pleme pod velikim pritiskom

Na početku šeste nedelje na ostrvu Survivor, nakon što je Varja napustila takmičenje, oba plemena su razmatrala njen doprinos i uticaj na dinamiku plemena.

Survivor 2024: Nakon NJENOG izbacivanja, CRVENO I PLAVO pleme pod velikim pritiskom Foto: Printsreen TV Nova



Članovi Crvenog plemena su se osvrnuli na Varjino učešće, izražavajući različite stavove. Mitar je naglasio da je sada važno da svako pokaže svoje sposobnosti i da se drži onoga što propoveda. Vesna je opravdala odluku Crvenog plemena da izglasa Varju, izjavljujući da je to učinjeno kako bi se izbegao osećaj odbačenosti kod Varje, ali i da bi se ojačala zajednička dinamika plemena.

„Varja je otišla, veliki je pritisak na svima, sad moramo da dokažemo ono što smo pričali, znači, radi ono što propovedaš“, rekao je Mitar.


Foto: Instagram printscreen/vaki_top

Katarina je dodala da je Varja često pokazivala emotivnost i nezadovoljstvo, što je stvaralo dojam da je slaba karika u plemenu, iako nije prihvatala tu percepciju na sportski način. Ovo je, prema njenom mišljenju, dovelo do toga da su je neki članovi plemena sažaljevali i pokušavali joj pomoći, dok su svi u suštini imali iste stavove, ali su izražavali različite misli.

„Često je plakala jer je bila nezadovoljna zato što je loše spavala ili je plakala ili je nešto bolelo ili se odvajala od drugih i nije se slagala da je najslabija karika, nije to prihvatala na neki sportski način i onda je to dvodoilo pleme da do toga da su je neki sažaljevali, pa pokušavali da joj pomognu, pa svi misle isto a pričaju nešto različito“, rekla je Katarina.

S druge strane, članovi Plavog plemena su takođe razgovarali o posledicama Varjinog odlaska. Oni su izrazili paniku zbog gubitka "sigurnog poena" koji je Varja, po njihovom mišljenju, predstavljala u izazovima. Sada se suočavaju s težim borbama jer nemaju tu konstantu u takmičenju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Nova

Povezane vesti:


>