Region

Svet

Region

Serija Tunel na RTS-u od 6. aprila! (VIDEO)

Od 6. aprila na Prvom programu RTS-a, subotom i nedeljom od 20 časova, biće prikazana serija “Tunel”, koju su režirali Petar Ristovski i Dejan Zečević.

Serija Tunel na RTS-u od 6. aprila! (VIDEO) Foto: Zillion film




Serija “Tunel” je policijski triler sa snažnim elementima socijalne drame. Ona govori o ljudskim sudbinama u dramatičnim okolnostima talačkih kriza. U dvanaest epizoda serije, u središtu su jedanaest različitih slučajeva koje rešavaju pripadnici specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije.

Tim predstavlja operativnu, taktičku, jedinicu Direkcije policije, posebne namene i povremenog karaktera. U punom sastavu ovaj specijalni tim čine vođa, dva pregovarača, dokumentarista, psiholog i stručnjak za operativno-tehničku podršku. 








Ali neretko je zbog brzine delovanja neophodno improvizovati, što dovodi do mnoštva uzbudljivih doživljaja.


U seriji “Tunel” pratimo privatne živote i sudbine pripadnika specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije, zaslužnog za spasavanje više od dve stotine ljudskih života, sa stoprocentnom uspešnošću.



Glavne uloge su dodeljene Minji Peković, Jovanu Belobrkoviću, Draganu Boži Marjanoviću, Milošu Đorđeviću i Tamari Šustić.











Kao specijalno gosti pojavljuju se Nebojša Dugalić, Miloš Vlalukin, Sergej Trifunović, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Zoran Cvijanović, Teodora Ristovski i mnogi drugi.
Scenario potpisuju Petar Ristovski i Vladimir Ćosić.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>