Region

Svet

Dragana Mirković i Toni zaista su živeli kao u bajci!

Dragana Mirković i Toni Bjelić zaista su živeli kao u bajci, a sada mediji ne prestaju da bruje o njihovom razvodu, nakon što je pevačica dala saopštenje o tome, naglasivši da je to jedino njeno oglašavanje na tu temu.

Dragana Mirković i Toni zaista su živeli kao u bajci! Screenshoot/Youtube

Posle 24 godine zajedničkog života u bajci, kako je ranije tvrdila i njena posluga, došao je kraj svemu...


Pre samo četiri godine, posluga pevačice za Alo je otkrila detalje iz njihovog braka i niko ne bi tada ni nasluti da se bajka uskoro završava:


"Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom. Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutom i doda neku salatu. Tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok." - priča žena koja je radila kod njih i dodaje.

Jelena Karleuša o razvodu Dragane Mirković i Tonija! Nije birala reči!"Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih." - priča žena koja je radila u dvorcu.

I kada je Tonijevo ponašanje prema Dragani Mirković u pitanju, ova žena je imala samo reči hvale:


"Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa "Mico moja lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu". Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom. Dragana se jedino unervozi kada ima van kuće jer je ona porodičan tip, živi za kuću i muža, naravno i za decu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, a ni Toni. Zaista su divni ljudi." - otkrila je kućna pomoćnica."Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam," - ispričala je Dragana Mirković pre skoro tri godine za Alo. Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>