Region

Svet

Melina je trebalo ranije da se razvede! Haris Džinović je mator čovek!

Njihov rastanak ne prestaje da se komentariše, a svoje mišljenje iznela je i Jovana Jeremić, koja smatra da je Melina trebala ranije da se razvede, a ne da je nazivaju preljubnicom. Haris Džinović je mator čovek, kaže voditeljka.

Melina je trebalo ranije da se razvede! Haris Džinović je mator čovek! Screenshoot/Instagram





Posle dve decenije zajedničkog života, rastali su se Melina i Haris Džinović, a njihov brak i razvod prokomentarisala je i Jovana Jeremić koja smatra da je Haris u ozbiljnim godinama i da može otac da bude Melini, a ne partner:


"Nije me iznenadio njihov razvod. Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda. Haris je mator čovek, bilo je logično da će doći do tog razvoda. Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički može otac da joj bude, a ne partner. Samim tim žena je nezadovoljna i potpuno je opravdano da se razvede." - kaže voditeljka, a onda se osvrće na navodnu neveru:


 

Imate bubuljice?! Ovaj suplement će vam očistiti lice!









"Mislim da je zakasnila sa razvodom, trebalo je ranije do ta preseče, a ne da dolazi u situaciju da je nazivaju preljubnicom. Ja potpuno razumem razlog njenog odlaska i Haris to treba da shvati i da ostanu prijatelji. Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno." - priča Jovana Jeremić i dodaje ko je imao najzdravije razvode na estradi:




"Jedino Ana Sević i ja smo imale najzdravije razvode i zato smo ostale u fenomenalnim odnosima sa svojim bivšim muževima. Na vreme smo shvatile da treba da stavim otačku na brak koji ne vodi nigde." - rekla je voditeljka za "Star". 



Haris Džinović je nekoliko puta javno "potkačio" ili "prozvao" sada već bivću partnerku, a Melina se nije javno oglašavala.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 
 

Ko je Kejt Midlton?! Kakav je bio njen raniji život!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/star

Povezane vesti:


>