Zabavni Horoskop

Škorpija je jedan od najčešće neshvaćenih znakova Zodijaka!

Zbog svoje neverovatne strasti i moći, Škorpija često biva pogrešno shvaćena kao vatreni znak. Zapravo, Škorpija je vodeni znak koji crpi svoju snagu iz psihološkog, emocionalnog sveta. 

Škorpija je jedan od najčešće neshvaćenih znakova Zodijaka! Svet Plus

Kao i ostali vodeni znakovi, Rak i Ribe, Škorpija je izuzetno jasnovida i intuitivna. 


Ono što ovaj vodeni znak čini jedinstvenim je njegov karakteristični otrovni ubod. Poput svog nebeskog duhovnog životinjskog simbola, škorpije, Škorpije čekaju priliku i udaraju kada se najmanje očekuje. 


Život je igra šaha za ove proračunate vodene znakove, koji konstantno smišljaju poteze unapred kako bi na kraju izveli mat. To ne znači da su njihove namere nužno zle. Škorpije jednostavno znaju šta žele i nisu uplašene da naporno rade i igraju dugoročno kako bi to postigle.
 

Pevačica Goca Božinovska rođena u vozu, odrasla u šupi!


Nikada ne pokazuju svoje karte, a njihova enigmatična priroda je ono što ih čini tako zavodljivim i privlačnim. Škorpija je znak koji je najviše povezan sa se**om!

Deo tela kojim vlada Škorpija je genitalno područje. S**s nije samo o zadovoljstvu za ove sen*ualne škorpije. Oni takođe žude za fizičkom bliskošću, duhovnom prosvetljenju i emotivnom intimnošću koju seks može pružiti.Škorpijom vlada Pluton, planeta koja vlada i uništenjem i transformacijom. 


DNEVNI HOROSKOP

U dobrom danu, energija Škorpije je ambiciozna i primamljiva. Međutim, u lošem danu, mračna strana Škorpije se hrani neumoljivom željom za kontrolom. Škorpije koje su gladne moći moraju da zapamte da, ako budu kontrolisane svojim egom, reskiraju da se same otruju. 


Ovaj znak je na svom vrhuncu kada se ta intrinzična intenzivnost primeni na duboke, duševne veze sa prijateljima i ljubavnicima. Kada izgrade poverenje sa drugima, Škorpije pokazuju neuporedivu empatiju, dubinu i predanost koja osvetljava čak i najmračnije delove magične psihe Škorpije.


Čitajte najnovije Google vesti OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/allure


>