Region

Svet

Lepa Lukić i Nada Obrić ne mogu očima da se gledaju!

Pevačice Lepa Lukić i Nada Obrić imaju neke neraščišćene odnose i zbog toga kruže priče da ne mogu očima da se gledaju i to još od 1998. godine.

Lepa Lukić i Nada Obrić ne mogu očima da se gledaju! Screenshoot/Instagram




Lepa Lukić uprkos godinama i dalje je aktivna na muzičkoj sceni. Prošlog leta izdala je novi album i napravila promociju ali se mnoge kolege kojima se nadala, ipak nisu pojavile.



"Recimo, Nada Obrić mi je poslala poruku. Slavila je svoj rođendan i nije mogla da prisustvuje. Istakla je da je počastvovana i da joj je žao što je sprečena da dođe." - rekla je tim povodom Lepa Lukić.


Ovo je bilo dovoljno da krenu glasine kako pevačice i koleginice, koje se poznaju dugi niz godina, nisu više u prijateljskim odnosima.

Dobri poznavaoci prilika na estradnoj sceni podsećaju da Lepa i Nada odavno imaju neraščišćene odnose, a sve je krenulo kada je Lepa, za koju kažu da može da otpeva telefonski imenik i da to odlično zvuči, snimila pesmu "Dečja sudbina".

 

Ovo proleće mnogima otvara dva pravca ili potpunu promenu ili trpljenje!








"Zar ja mala da idem po sudu, i da slušam nečiju presudu, da me pita neki čika strani hoćeš tati ili svojoj mami", pevala je Lepa, a Nada je u jednom intervjuu iznela svoje kritičko mišljenje.



"Zblanula sam se i zgranula kada sam čula da je jedna Lepa Lukić, koju gledam kao sveca u ovom poslu, sebi dozvolila da peva pesmu u kojoj se pominju tata, mama, sud, neki čika, presuda..". - bila je iskrena Nada Obrić.









"Po meni je to van svake pameti. Užas." - zaključila je Nada. A Lepa joj, po svemu sudeći, to nije zaboravila. 

Čitajte najnovije Google vesti OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>