Region

Svet

Zoran Marjanović pre suđenja: Ne znam koliko više lica imam! (VIDEO)

Zoran Marjanović prilikom dolaska u sudnicu novinarima je poželeo "dobro jutro", a onda se obratio fotoreporterima, rečima "da više ne zna koliko lica ima".

Zoran Marjanović pre suđenja: Ne znam koliko više lica imam! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Zoran Marjanović, kome bi danas trebalo da počne ponovljeno suđenje zbog optužbi da je 2. aprila 2016. u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, u pratnji advokata stigao je u Viši sud u Beogradu. 


Marjanović bi danas pred sudom trebalo da iznese odbranu.



Prilikom dolaska u sudnicu, Zoran Marjanović je novinarima poželeo dobro jutro uz pitanje kako su, dok je fotoreporterima imao i šta da poruči:

"Sad treba da me jos slikaju jer posle trena da me stručnjaci da me analiziraju. Kako sam se obukao, imam li novu tetovazu i koje lice sam pokazao. Ne znam koliko vise lica imam."- rekao je Zoran desetini fotoreportera koji su ga slikali i snimali dok je sedeo na klupu.

 

Sunčane pege: Uzroci, lečenje i prevencija!








Zoran Marjanović se priprema da detaljno iznese svoju odbranu tokom ponovljenog suđenja. Od početka suđenja tvrdio je da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. Nakon hapšenja 15. septembra 2017. godine, branio se iz pritvora, koji mu je Apelacioni sud ukinuo nakon 10 meseci, od 12. juna 2018. godine. Pre hapšenja je više puta bio privođen, ali je zbog nedostatka dokaza bio puštan nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu.




 


Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>