Region

Svet

Dragana Mirković napravila je pravi spektakl u Nišu! (VIDEO)

Folk zvezda Dragana Mirković je napravila sinoć spektakl u hali "Čair" u Nišu. Kao i svaki koncert u okviru ove turneje, i ovaj je bio humanitarnog karaktera. 

Dragana Mirković  napravila je pravi spektakl u Nišu! (VIDEO) draganini_lucici.fanpage




Aleksandar Njegovan, kog Dragana zove mlađim bratom, uručio joj na poklon ikonu Isusa Hrista, kao znak zahvalnosti što je odlučila da turneju u Srbiji povodom 40 godina karijere posveti deci koju pomaže Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe", čiji je Dragana Mirković veliki prijatelj.


Specijalna gošća, kao i na predhodnim koncertima, bila joj je Sandra Rešić, koja je sa Draganom izvela hit "Divlja devojka". Ovu pesmu je Dragana Mirković snimila sa Sandrinim pokojnim ocem Ninom Rešićem.


Druga specijalna gošća bila je Maja Nikolić, koja i potiče iz Niša. Pevačica je pred početak koncerta otkrila za Republiku da su se Dragana Mirković i ona isplakale:


"Tu sam, moj Niš. Šta se očekivali? Mi se družimo 35 godina i očekivali ste da ne dođem? Pa ne može bre. Samo najveći hitovi. Hvala mojoj Gagi, ona je Balkanska zvezda. Volimo se godinama, meni je čast da sam gost večeri. Ona je naša carica i stvarno je mnogo volim. Sve Draganine pesme pevam, biće mi čast. Mi smo se već isplakale." - rekla je Maja za Republiku.

 

Kejt Midlton: Kako se odvijala neslana šala koja je dovela do tragedije!









Veliku pažnju privukla je i Mira Škorić koja se pojavila u crnoj kožnoj haljini, koja je savršeno istakla njeno telo, a zanimljivo je da je istu tu haljinu nosila pre 18 godina tokom gostovanja na televiziji Pink.








Na sceni se pojavio i Husein Alijević Husa, sa kojim je Dragana Mirković izvela pesmu iz filma "Nedelja", rađenu po životu Džeja Ramadanovskog. Dok je Husa pevao, Dragana je svirala bubnjeve.

Čitajte najnovije Google vesti OVDE


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>