Elita 7

Parovi

Zola progovorio o nasilju koje je doživeo u Beču od Miljane Kulić! (VIDEO)

Lazar Čolić Zola progovorio je o nasilju koje je doživeo u Beču od strane Miljane Kulić! Kako je naveo u jednom momentu su ga probudili udarci u glavu!

Zola progovorio o nasilju koje je doživeo u Beču od Miljane Kulić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube/Hype




U  intervjuu iz Beča, za Hype TV, Lazar Čolić Zola, izneo je šok detalje dešavanja tokom boravka Miljane Kulić kod njega u stanu. Kako navodi konačnom raskidu je predhodio pravi haos!


Miljana Kulić je diskvalifikovana iz rijalitija "Elita" zbog napada na Nenada Macanovića Bebicu i odmah se uputila u Beč kod Zole.


Na pitanje da li je Miljana Kulić tada bila agresivna prema njemu, Lazar kaže:


"Jeste, ne mogu da kažem da nije. Jednom je pokušala da me davi. Lupala je na vrata u 6 ujutru, sve komšije izašle, zvali su policiju!"- priča Lazar Čolić Zola i dodaje:


"Ona nije dobro! To se vidi! Kritično je što je ona tamo. Ali meni je laknulo kada sam je video na TV-u. Zamislite koliki je to pritisak kada znaš da ona može da te povredi dok spavaš! Meni je prišla sa velikim kuhinjskim možem i rekla mi da ga sakrijem jer uskoro idemo na spavanje! Posle mi kaže da se sprdala! Kako bre da se sprdaš kada si mi štiklom na spavanju probila glavu na tri mesta! Ona se sprda!."
 

Najlepše čestitke za Dan žena 8. mart!



Zola je otvoreno govorio i o razgovoru sa Marijom Kulić, i kako kaže i ona je sama želela da Miljana ode u Beč kod njega. Kakvo je nasilje doživeo, pretnje velikim kuhinjskim nožem i šta se sve dešavalo u stanu u Beču, pogledajte u video snimku:



 

 

Jovana Jeremić uputila poruku muškarcima u vezi 8. marta!


Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/hype

Povezane vesti:


>