Elita 7

Parovi

Ivan Marinković kleo nerođeno dete! Marija kipti od besa! (VIDEO)

Rat Kulića i Ivana Marinkovića traje godinama i kako se čini poprima sve veće razmere. Sada je Marija Kulić otkrila zašto je otac malog Željka upisan kao "NN" i kako je Ivan kleo nerođeno dete.

Ivan Marinković kleo nerođeno dete! Marija kipti od besa! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
U rijalitiju "Elita" došlo je do sukoba između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, pa se tom prilikom pričalo o situacijama koje su dovele Miljanu do toga da Ivana ne upiše kao biološkog oca deteta, već da u tom delu stoji "NN". Sada se oglasila Marija Kulić koja kipti od besa..."Mi smo planirali da on bude "NN" jer smo znali da od njega nema ništa i neću da idem uopšte da on potpisuje prelazak deteta preko granice, da me uslovljava novcem ili Miljanu: "Daj mi 500 evra da ti potpišem saglasnost", tako da je napisan "NN" i zbog toga što nije podržao njenu trudnoću, da se dete rodi, za vreme njene trudnoće je pričao: "Dabogda ti se raspalo to što nosiš u stomaku", prema tome, kleo je nerođeno dete dok je bilo u stomaku i naravno da će da bude "NN" do kraja života!" - rekla je Marija, a na Ivanovu izjavu da će se pozabaviti oduzimanjem deteta, tj. starateljstva nad Željkom, rekla je Pink sledeće:

 "Jede on go**a, kakvo dete će on da oduzme?! Prvo, ko će njemu dete da da?! A drugo, hvata na priču da ponovo kao neke poene sakupi u narodu samo da bi nervirao Miljanu. Niti je njemu stalo do deteta, niti će on dete da čuva, niti je pokazao volju za tim, samo mlati praznu slamu. Što kaže Miljana: "Psi laju, karavani prolaze", veži ti mačku o rep sve što kaže Ivan...Moja istina ide preko svih laži. Kome ja da dokazujem?! Ivanu?! Bože me sačuvaj, ni slučajno. 


Normalno da je privremeno starateljstvo kada je ona duže od mesec dana van kuće, to je zakonska obaveza! Nemam šta ja više da pričam o detetu, to nije rijaliti za Željka Kulića, nego je rijaliti tih učesnika koji su tamo. Naravno da nije hteo da pošalje, neće više nikada u životu ni da ga vidi, ni da primi poklon od njega. To je sve snimljeno i kada Željko bude porastao, pustiće mu se svi snimci koje je pričao za njega, da detetu bude jasno kakav je to monstrum i zašto nema kontakt sa njim."
- ispričala je majka Miljene Kulić.
Marija nije zadovoljna ni ćerkinim pomirenjem sa Darijanom:


"Katastrofa! Ne, ne, nemam reči, ne znam šta da kažem. Ona sve gore i gore poteze pravi, umesto da ide na bolje, ona se sve više srozava. Neću više da se nerviram, čim prođe osmi mart, idem 10 dana mozak da odmorim da ne pogledam rijaliti. Ma nek radi šta hoće! Sad se miri, sutra je on pljuje, ma idi bre, beži bre! Tu se više ne zna ko pije, a ko plaća tamo, ni kome je šta na pameti ni ko šta planira." - ispričala je Kulićeva pa se osvrnula i na to kako se priča da je Darijan ipak bolji za Miljanu nego Zola:" Uvek mi je bilo bolje da je sama, bila bi u svakom rijalitiju pobednik, da je bila sama. Ne znam šta da ti kažem, u svakom slučaju je i to bolje, jer znam da njega sigurno ne voli i da neće biti posle rijaltiija sa njim (Darijan), a da će vreme da učini svoje i da će da izbriše iz sećanja ovog Zolu. Jedino to, najiskrenije!"


Na Miljanino plakanje za Darijanom Marija kaže:


"Pa nek plače, nek plače, ako nema šta da radi, nek plače. Niko je ne vuče za uši da se pomiri. Ne znam šta da ti kažem više, majke mi. Kao da je neko motkom juri, ona se sama rešava. Rekla sam joj da se ne mešam, niti je savetujem, samo sam rekla da ću da joj kažem šta priča o njoj. "Sama odluči, nisi glupa, sve vidiš", ona ništa ne vidi."

 

Jovana Jeremić uputila poruku muškarcima u vezi 8. marta!


Čitajte najnovije Google vesti OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>