Elita 7

Parovi

Potresan razgovor porodice Šparavalo! Izvešće te kao Janjuša, poručila joj je majka! (VIDEO)

Drvo mudrosti je pozvalo Anđelu Šparavalo, te joj je saopštilo da ukoliko ima novca, da će dobiti poziv sa najmilijima, a onda je usledio potresan razgovor porodice Šparavalo. Izvešće te kao Janjuša, poručila joj je majka!

Potresan razgovor porodice Šparavalo! Izvešće te kao Janjuša, poručila joj je majka! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Anđela Šparavalo je ostavila novac u poštanskom sandučetu, a zatim je u govornici videla svoju majku na ekranu, te su započele razgvor.


Šta radiš sine?! Zašto si takva?! - plakala je Anđelina majka
.
Mama, zašto sve što kažem kažeš da nije istina - rekla je Anđela.


"Anđela sine, ti nisi dobro. Ja pričam! Psihički si otišla. Sve što si iznela znaš da lažeš." - rekla je Anđelina mama.


"Ne, ne možeš da mi pričaš kada znaš da su istina neke stvari i da smo se ti i ja družile" - rekla je Anđela.

"Je l' ti je Bojana napunila glavu?! Sine, mama te zove da ti pomogne. Anđela, društvo me zove tvoje, ne mogu da veruju, znaju kakvu majku imaš, a ti tako lažeš. Otac ti čašu nije razbio u kući, ti kažeš da smo se tukli." - rekla je Anđelina mama.


"Sine, je l' sam ja takav zlikovac?! Je l' sam ja tebe nekada udario u životu." - pitao je Anđelin otac.

"Nisam rekla da ste me udarali, sve što sam tražila vi ste meni kupili." - pričala je Anđela Šparavalo.


Otac joj je zamerip što je govorila da nema očinsku ljubav, a Anđela je bila uporna u tome kako njoj nije dobro, a oni sve demantuju.


"Počela si da izmišljaš od Sarajeva, ti hoćeš da budeš žrtva da bi se dodvorila Bojani i hoćeš da imaš tragediju veću nego ona. Ne možeš da budeš gora od nje! Imaš stokholmski sindrom, nisi dobro, veruj mi. Smiri se, saberi se i razmisli." - rekao je Anđelin otac.

"Zamislite kako je mene bolelo da kažete da ćete da me se odreknete?! Ne plačem da ovi ljudi ne vide." - zamerala je Anđela svojoj porodici.


Otac joj je objasnio da je sama sebi napravila problem i da je Bojana se*sualni predator i da je ona u njenim kandžama, da treba da izabere porodicu...

Anđela Šparavalo je molila da vidi brata."Slušaj Lakića, Slađu i Miću, hoću njih da poslušaš, je l' ti je jasno?! Slušaj me šta sam ti rekao. Anđelo je predivan dečko, Žana isto, okreni se sebi, šetaj malo, probudi se. Ležiš u krevetu, non stop spavaš. Sine, moramo da demantujemo kad stalno lažeš, od Sarajeva si počela. Ko koga vara?! "- rekao je Anđelin otac.


"Rekla sam da nemate poverenja."- rekla je Anđela, a onda se ponovo oglasila njena majka:


"Slobodno priznaj da si lagala, mama će ti oprostiti ove laži, nije ovo rijaliti, ovo je život sine! Mama te moli, nemoj da lažeš stvari koje ne postoje. Koju ljlubav nisi imala od mene bre?! Ona ide protiv mene, hoće da mi se sveti jer zna da te odvajam od nje. 


Da sam podržala Bojanu, dizala bi me u nebesa, pošto nisam, ti si počela sa lažima. Sprdaš se sa celom nacijom, nacija te se gadi. Bojana je zlo, ona nema empatije prema porodici, sine molim te priznaj, znaš da lažeš! Baba ako doživi još jedan infarkt, ugradili su joj stent. Izašla je iz bolnice, zbog tebe je dobila infarkt. Neće Đole."
- rekla je Anđelina mama.Dovedi mi ga molim te, hoću da vidim brata - urlala je Anđela.

Neće javno da se prikaže - rekla je Anđelina mama.

Šta smo prošli Anđela - pitao je Anđelin otac.

Kada je bilo za njenu porodicu, za ujaka - rekla je Anđela.

Ujak ti se razveo zbog druge žene. Imala si sa ujakom super odnos, dolazila si gore, što lažeš da je deda bio šlogiran?! - rekla je Anđelina mama.

Znaš šta smo prošli kada se ujak drogirao - rekla je Anđela Šparavalo.

Ko se bre drogirao?! Je l' si ti normalna?! Nisi dobro, izmišljaš stvari koje ne postoje. Nemaš vikendicu! Što lažeš - rekla je Anđelina mama.

Imamo dva i po hektara zemlje, ali nemamo vikendicu, nema nikakve bele garniture. Brala si trešnje - rekao je Anđelin otac.

Ja imam sve snimke koje čuvam šta ti je uradila, tužiću je za sve što te je udarila, imam snimke, svaki dinar ću da joj uzmem. Sve si slagala i za ovog dečka, dabogda stavila sve u sanduk i tebe i brata - rekla je Anđelina mama.


Ti si brata obrukala, urnisala si ga, on se krije zbog tebe. Iskupi se i vrati brata i celu porodicu k sebi - rekao je Anđelin otac.

Nosićeš nekoga na duši, izvešće te kao Janjuša - plakala je Anđelina mama.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

 

Entoni Bordejn je ovu hranu proglasio najgorom na planeti! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>