Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 4. marta do 10. marta 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Vaga ove nedelje može očekivati neki vid tenzije u partnerskim odnosima, Škorpija bi trebalo da rešavaju jednu po jednu stavku, Strelac može očekivati gomilu dešavanja na poslovnom planu, Jarac je u intenzivnom periodu, Vodolija privlače novac, problemi Riba leže u njihovoj podsvesti...

VAGA

Hrana

Izbacili ste grickalice, sveli masnoće na najrazumniju meru, a teška srca ste se odrekli i slatkiša….I zaista vam nije jasno zašto se kilogrami drže? Pokušajte da se krećete više, fizička aktivnost vam je potrebna.

Ljubav

Neki vid tenzije između partnera i vas je prilično izvestan u ovoj sedmici. Koren nervoze ne mora biti u vašem odnosu, već može dolaziti spolja – kroz okolnosti ili druge osobe koje vam donose opterećenje. No, ono što je dobro jeste da ste i voljena osoba i vi ipak trenutno jako dobro povezani i što ove distrakcije neće imati većeg uticaja na vaš odnos. Šta više – lepa energija koja je sada prisutna kod oboje može vam doneti i neke divne, zabavne i radosne momente. Slobodne Vage – dobar period da zaista uživate punim plućima, da se zabavite i osvojite po koje srce (ali i da neko osvoji vaše).

Posao

U ovoj su sedmici prilično izvesna kašnjenja, nesporazumi u komunikaciji, kao I poteškoće sa dokumentacijom. Jer, obaveze pritiskaju istim tempom a prilično je prisutan I zamor materijala kod vas – pa će zbog neorganizovanosti I nemogućnosti da se u potpunosti skoncentrišete – biti prisutna I mogućnost vaših pogrešaka I propusta. Pokušajte da ne obavljate stvari u poslednjem trenutku I navrat nanos. Dobar je period za kreativnost I nove ideje u poslu. Sa novcem budite oprezniji.

Zdravlje

Naglašen umor, pojačana nervoza I nešto slabiji imuni sistem.

 
ŠKORPIJA

Hrana

Tri obroka I dve užine koje se mogu sastojati od voća ili koštunjavih plodova bi vam bile najbolja „mera“ da biste se osećali, ali i izgledali dobro…Napravite promene po pitanju ishrane, sada to možete.

Ljubav

U stanju ste da dugo podnosite nešto (sumnju, nezadovoljstvo, nedefinisanost, čudna ponašanja partnera), da ćutite I trpite I gomilate tenziju u sebi. A onda vam u trenutku pukne film I napravite mini dramu I debelo protresete temelje odnosa u kojem ste. SAda ste trenutno u fazi u kojoj se lako brecnete, izdramite ili napravite pometnju. Možda bi bilo dobro da ne idete tim putem (osim ako zaista hoćete da prekinete odnos), već da iz srca popričate sa voljenom osobom o onome što vas muči. Slobodne Škorpije – sada se lako I brzo možete zagrejati, pa I ući u neki odnos koji neće biti ni jednostavan ni lagan.

Posao

Imaćete dane više nego dobre energije, motivisanosti, hitrine i lepršavosti u poslovnom funkcionisanju. Ali ćete imati i one dane u kojima će biti previše žurbe i nervoze, u kojima ćete se saplitati na sitnicama, grešiti I zaboravljati dogovoreno. Vaš fokus i organizacija su sada vrlo promenljivi, što nije čudno – previše je pritiska na vas u poslednje vreme i obim posla se znatno povećao. Da se ne biste zapetljavali na sto strana – odredite ono što je od najvećeg prioriteta i završite. Rešavajte jednu stavku, ne sve odjednom.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, umor, nervoza, meteoropatske tegobe.

 STRELAC

Hrana

Prijali bi vam češći, a količinski manji obroci. Od mesa vam najviše odgovaraju piletina i junetina. Takođe, neka u vašoj ishrani češće budu jaja, jogurt, cvekla, šargarepa, svo zeleno lisnato povrće.

Ljubav

Vaša je energija ovih dana dobra, ali previše raštrkana na sto strana i sto obaveza. Ta raštrkanost će povremeno rezultovati mentalnim umorom i nervozom, što može “potkačiti” i partnerski odnos u kojem ste. Emotivno ste voljena osoba i vi dobro, ali imate problem sa manjkom zajedničkog vremena i njegovom organizacijom – te momente kada ukradete vreme samo za vas dvoje nemojte koristiti za prebacivanja i tenziju – već za uživanje i radost. Jer, i jedno i drugo je tu – na dohvat ruke. Slobodni – biće vam zabavno, bićete aktivni, uživati i u druženju ali i u ljubavnim varnicama kojih sada ima.

Posao

Što se poslovnog sektora tiče – ne računajte na smanjivanje obaveza jer se to neće desiti. Ne računajte na bolju organizaciju – jer malo je verovatno da će i toga biti. Ono na šta definitivno možete da računate je jedno uzavrelo poslovno okruženje i gomila dešavanja i obaveza koje stižu odjednom. Vi ste pod dobrom energijom I bićete jako aktivni, rešavati stvari u hodu i pored nervoze koja će postojati. Znam da vam je ovo zahtevan period, ali će on ipak doneti dobre rezultate i napredak u narednim mesecima.

Zdravlje

Umor, respiratorna problematika, ali I mogućnost povreda.


 

Mitovi o zdravoj ishrani! Laži u koje ljudi veruju! 

JARAC

Hrana

U intenzivnom ste periodu, pa morate nadoknaditi gubitak energije, ali se potruditi i da vaš imunitet ne varira. Najviše će vam odgovarati obroci koji su raznovrsni, ali ne treba preterivati sa količinama.

Ljubav

Dobra energija I više nego korektan odnos sa osobom koju volite. Možda će biti nekih manjih bagova u komunikaciji, ali će tišine, osećanja I pogledi tako lepo pričati umesto vas dvoje – peglati komunikacijske neravnine I donositi mir u srcu. Biće vam dobro jedno pored drugog I nemojte dozvoliti da se nervoze iz nekih drugih segmenata preliju u vaš odnos. No, čak I da se to dogodi – brzo će se I lako prevazići jer je ono što vas spaja I vezuje dubinski sada mnogo jako. Slobodni Jarčevi – dok vaša mašta I misli lutaju I sanjare (možda I o prošlosti) u realnosti ima više nego solidnih prilika za zabavu I nove ljubavne varnice.

Posao

Može biti nesporazuma, nejasnih situacija u saradničkim ili kolegijalnim odnosima, može biti nekih papiroloških zavrzlama, ali I zbunjujućih informacija. U prevodu – može biti povremenih distrakcija u vašem poslovnom sektoru, ali ćete ih vi rešavati jednu po jednu sa stoičkim mirom I u potpunosti usmereni na svoje ciljeve. Nešto više tumbanja I nervoze očekujte u sektoru finansija – tu može biti vanrednih I neplaniranih troškova, ali I priliva. Pare brzinski uleću I isto tako izleću iz vaših džepova.

Zdravlje

Period osetljivosti disajnih puteva I alergija.

 
VODOLIJA

Hrana

Potrebno vam je više tečnosti, ali i namirnica koje su bogate vodom. Takođe, izuzetno će vam prijati svo voće, a naročito citrusi, jabuke i banane. Ne preterujte sa mesnim prerađevinama.

Ljubav

Ako ste slobodni I hoćete da flertujete, zabavite se, malo ludujete, čačkate osobe koje su vam interesantne, ako hoćete da istinski uživate u ljubavnim varnicama – ma možete, ovo je odličan period za tako nešto. Mali problem imamo ako biste da se vežete I obavežete, ako hoćete nešto što je stabilno I trajnog karaktera – jer, teško je da to sada može da se dogodi. Možda bi najbolji savet bio – uživajte u onome što je danas, a o sutra nemojte razmišljati. Zauzeti – vi ste motor odnosa trenutno. Dobra energija I pozitiva su kod vas, a partner se nešto unjanjavio. Vi biste više akcije I dešavanja, razbijanja rutine svakodnevice – a partner bi da samo dremka u vašem zagrljaju. Ako već ne možete da pokrenete voljenu osobu, pokrenite sebe. Opustite se malo sa prijateljima i tako smanjite nervozu koja je prisutna.

Posao

Taj “motor” koji vas gura u ovim danima makar povremeno treba dopuniti. Jer ne možete bez prestanka da “vozite” kroz obaveze, a da makar s vremena na vreme ne oladite malo. Da, vi jeste u periodu kada prilika ima puno I zaista treba zgrabiti svaku od njih – ali nemojte dolaziti do svojih krajnjih granica, sagorećete. Željni ste da nešto promenite, da uvedete novitete u posao – ali nemojte da se nervirate ako to ne ide po vašim planovima. Privlačite novac i zarade će biti više nego solidne.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, ali mentalnog. Fizički – dobro je da se više aktivirate.

 

RIBE

Hrana

Pokušajte da iz ishrane izbacite ili da svedete na najmanju moguću meru određene namirnice – Slatkiše, mesne prerađevine, grickalice, proizvode od belog brašna, premasnu i prezačinjenu hranu.

Ljubav

Emocija, zanosa i mašte trenutno imate i više nego dovoljno – što je odličan preduslov da će odnos sa partnerom ići korektno, dobro, da će biti bliskosti i da će moći da se ispeglaju povremene neravnine na vašem putu. Emocije nam nisu problem – problem leži u vašim mislima, podsvesti, jer tu postoji opterećenje, tu postoji neka nervoza, bura, začkoljica koja vam sreću kvari. Savet, isti kao i u prethodnim nedeljama – razgovarajte sa voljenom osobom, iznesite to što vas muči na svetlost dana. Slobodne Ribe – period koji je iza vas i u kojem ste trenutno – ne može da iznese ništa više od avanture. Period u koji tek ulazite doneće prave ljubavne prilike. Do tada – igrajte se I uživajte u trenutku.

Posao

Finansije vam stoje kao opterećenje – bilo da su finansijski prilivi nedovoljni da pokrijete sve, bilo da se pojavljuju iznenadni I vanredni troškovi koji vam istresu poslednji cvonjak iz džepa. Trenutno tu ne možete uraditi puno, pa prihvatite situaciju kako dolazi I nemojte se nervirati. Poslovno – malo vas je umorio period koji je iza vas. Da, vi hoćete biti odgovorni kada su obaveze u pitanju I ispoštovaćete sve što se postavi ispred vas, ali ćete ipak raditi sa smanjenim entuzijazmom. Popraviće se to uskoro.

Zdravlje

Umor. Povremeni naleti nesanice, ali i mogućnost virusnih infekcija.


Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>