Lepota

Ljubav

Tri frizure koje ženama u četrdesetima odlično stoje!

Često se priča o tome kakve frizure treba da nose žene u četrdesetim godinama ali ništa od toga nije potpuna istina. Najbitnije je da frizura vama dobro stoji, a to nema nikakve veze sa godinama. 

Tri frizure koje ženama u četrdesetima odlično stoje! Screenshoot/Instagram





Ipak ovim frizurama žene u četrdesetim godinama daju prednost jer skoro svakoj odlično pristaju. 


Bitan je oblik lica kada je frizura u pitanju, šta želite da istaknete, a šta da sakrijete. Kada je u pitanju boja kose, bitan je vaš ten, vaša boja očiju... Birajte ono što vama i vašoj ličnosti pristaje i kako se vi najbolje osećate, a mi vam predstavljamo tri frizure kojima žene u četrdesetim godinama daju prednost.




Bob

Postoji li uopše lista frizura koji ne uključuje bob? Vole ga dame svih generacija, a u obzir dolaze sve opcije u zavisnosti da li vam je kosa kovrdžava, ravna, sa šiškama ili bez.



 

Okupana pita! Mekani i sočni zalogaji! (RECEPT)








Ako volite dužu kosu birajte lob

Ravno šišana kosa, bez slojeva, dužine do ramena svestrana je frizura koju žene jako vole. Ova vam dužina, između ostalog, nudi brojne opcije za stilizovanje.







Pixie

Klasična ali i moderna frizura koja se lako stilizuje. Kratka frizura ne oduzima previše vremena za pranje i sušenje, pa je biraju mnoge dame koje nemaju baš mnogo slobodnog vremena. Jedina "mana" ove frizure jest to što nešto češće morate odlaziti na šišanje.


Najnovije Google vesti.
 

Osobine kod dece koje ukazuju na dobro vaspitanje!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>