Lepota

Ljubav

Idealna frizura za tanku kosu, kao i za one sa masnim korenom!

Ovo je idealna frizura za tanku kosu, kao i za one žene i devojke sa masnim korenom! Sasvim se jednostavno pravi kod kuće.

Idealna frizura za tanku kosu, kao i za one sa masnim korenom! Svet Plus
Sve devojke koje imaju tanku kosu dele istu želju - da ona izgleda gušće, da frizura ostane postojana, a da se ne zamasti u kratkom vremenskom periodu. Predstavljamo vam idealne frizure koje će vam pomoći da postignete upravo to...

Neki tvrde da su već dobro upoznati sa ovom frizurom, drugi smatraju da je već zastarela, dok treći tvrde da se upravo vraća na modnu scenu u velikom stilu.

Sve što treba da uradite jeste da napravite razdeljak sa strane.Ako ste vešti u feniranju, ova frizura neće predstavljati nikakav izazov. Ukoliko vam ipak zatreba malo pomoći, nanesite sredstvo za podizanje kose pri korenu, a možete dodati i malo pene za učvršćivanje. Upotrebite najveću okruglu četku duž lica, a vrhove kose možete na kraju oblikovati figarom.

Raščešljajte lokne, blago natapirajte koren kose, zagladite ga sitnim češljem i lagano poprskajte lakom. Krajevi kose treba da ostanu lepršavi.

Za dame koje se bore sa masnom kosom, dodatan savet - drugog dana nanesite malo suvog šampona na koren i sačekajte da deluje. Ponovo stilizujte kosu pomoću fena i četke, i dobićete sjajnu frizuru.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>