Elita 7

Parovi

Elitovizija: Pobednici društvenih mreža, stručnog i novinarskog žirija! (VIDEO)

Noćas je održana još jedna Elitovizija, a ovo su pobednici društvenih mreža, stručnog i novinarskog žirija! Bilo je i duplih kruna...

Elitovizija: Pobednici društvenih mreža, stručnog i novinarskog žirija! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Voditelj Milan Milošević saopštio je da je ljubavni par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš osvojio pobedu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Voditeljka Ivana Šopić uručila im je nagradu koja im sleduje zbog ove pobede.Pobednici Instagram glasanja su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, kao i TikTok mreže.


Na kraju glasanja novinarskog žirija, Miljana Kulić i Darjan Radumurović su imali najveći broj glasova.


Nakon što su voditelji Milan Milošević i Ana Radulović otkrili ko je odnoo pobedu kada je reč o SMS glasanju, voditeljka Ivana Šopić uručila im je bogate nagrade.


 

Braon mrlje na licu i koži jednostavno se mogu ukloniti prirodnim sredstvom! (RECEPT)Anita i Anđelo osvojili su sedam dana na Rajskom ostrbu i odmor u spa centru, što im je izmamilo osmeh na licu.

Odluka stručnog žirija je bila da pobedu na večerašnjoj "Elitoviziji" odnesu Miljana i Darijan, te im je voditeljka Ivana Šopić u bekstejdžu dodelila nagrade."Želim da se zahvalim stručnom žiriju, Tamara me je iznenadila pozitivno, jako bih volela posle rijalitija da je upoznam. Moja najbolja drugarica iz rijalitija Milica Kemez, očekivala sam od nje." - rekla je Miljana.


"Ispada da smo mi pobednički tandem." - izjavio je Darijan.

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Kosa kao da ste izašli iz salona, a maska iz domaće radinosti! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>