Elita 7

Parovi

Aneli krila modrice iza naočara posle sahrane svog oca?! (VIDEO)

Aneli Ahmić nastavlja da iznosi prljav veš iz veze sa Asminom! Noćas je ispričala kako je modrice krila iza naočara posle sahrane svog oca! Marko Janjušević izjavio da ne može da učestvuje u rijalitiju...

Aneli krila modrice iza naočara posle sahrane svog oca?! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Janjuš smatra da će Asmin pokušati da vrati Aneli sebi ali da ona neće pristati na to:


"Mislim da će pokušati da je vrati, ali da ona neće želeti da pristane na to. Ne znam šta mora da se desi da se ona njemu vrati. Verujem da nema nikakve emocije prema tom čoveku i da nas dvoje ne budemo zajedno, smatram da mu se ne bi vratila." - odgovorio je Janjuš, a onda se uključila i Miljana Kulić:



"Asmin, teleća glavica će se raspitivati za njega. Za Aneli mislim da je folirant i da nema ni približno jake emocije kao što ih ima Janjuš. Ona je mene pitala s kim je Asmin bio u kolima dok je pričao sa mnom. Zašto je to pitala, ako je on ne zanima? Pitala je da li je bio tad sa Stanijom, dok smo pričali."

"Janjuš je siguran u Aneli i Asmin će pokušati da je vrati." - kazao je Ivan Marinković.



"Ja više sumnjam u nekog drugog više nego kada je on u pitanju." - kazao je Janjuš.

"Mene Asmin ovde ne iznenađue. On se ludo sad zabavlja, on nije normalan. Da sam Aneli, ja se ne bih iznenadila jer je on krenuo da se oglašava i da je spominje. On je jedva čekao da se to desi." - istakla je Milena Kačavenda.

"Verujem u ljubav Aneli i Janjuša. Aneli bi satvarno bila otirač kada bi se vratila nakon svega Asminu. Ona je rekla da je on nju tukao tokom trudnoće." - istakao je Lakić.

Aneli, ja sam video neke slike gde se vide i masnice. Šta se desilo pre sahrane tvog oca? - upitao je voditelj, a onda je Aneli ispričala kako je modrice krila iza naočara:

"Stavila sam naočare pre sahrane svog oca. Nisam želela da moj brat vidi masnicu." - kazala je Aneli.

"Kako da ne priočaš? Ti si to dupuštala, a taj monstum piše sve i svašta sad o tebi." - istakao je Janjuš.

"Imam dete sa njim. Mislite da je to tako lako da govorim?" - kazala je Aneli.




 


Zašto nisi prišao Aneli kada je plakala u pabu - glasilo je pitanje.

Meni ovo nije rijaliti, i ja ovo nisam znao - kaže Janjuš.

"Ne mogu da pričam o tome, nisam mogla da ga prijavim, stajali smo na pumpu , hteli smo hitnu da zovemo, nikad u životu tu bol nisam osetila, Nora je bila pozadi, stavila sam naočare da me brat ne vidi da ne napravi haos." - kaže Aneli.



Ja sam u šoku, ne znam šta da kažem. Kakav monstrum moraš da budeš na dan sahrane to da uradiš, čovek se prevrće u grobu, plašim se kad izađe za nju - kaže Miljana.

Kad se desila strašna stvar u Bosni, ima veze sa tim, ja sam tada išla u policiju. Išla sam prijaviti, sa svim dokazima, i rekli su mi da ne mogu ništa jer je on iz Lisca i da mora tamo da idem - kaže Aneli.

Ja ne mogu da učestvujem u rijalitiju - kaže Janjuš.



Ovo je samo Anelina strana priče, nadamo se da će se i Asmin oglasiti na ovu temu.



Podsetimo se, Asmin Durdžić je podneo prijavu protiv Marka Đedovića. Naime Đedović je rekao sledeće:



"Voleo bih da se nađe na putu pravim muškarcima, koji će mu pokazati kako se postupa prema jednoj ženi i majci, eto, to mu ja želim. Čisto edukativno, ništa previše, čisto da mogu da ga podignu i osveste, ništa previše, samo da nauči kako se ponaša prema nekome ko ti je rodio dete."




Asmin je ove Đedovićeve reči shvatio kao otvorenu javnu pretnju na nacionalnoj televiziji, te je navodno sve prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova.

"Marko Đedović je pozivao na moje ubistvo. MUP Beograd je dobio putem mejla video od noćas." - napisao je kratko Durdžić na Instagramu.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>