Region

Svet

Region

Novi izazovi, novi likovi u seriji Tajne vinove loze 3! (VIDEO)

Novi izazovi, novi likovi u seriji "Tajne vinove loze 3" od 19. februara na RTS-u! Vraćamo se godinu unazad kako bismo ispratili događaje koji su doveli do Anjine svadbe, ali i pokušaja njenog ubistva. 

Novi izazovi, novi likovi u seriji Tajne vinove loze 3! (VIDEO) Foto: Promo







Premijerno prikazivanje treće sezone televizijske serije "Tajne vinove loze“ očekuje nas od 19. februara, radnim danima u 20 časova na Prvom programu RTS-a. Nova sezona ove serije, koju kao reditelji potpisuju Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović, ima 36 epizoda.

Sam početak treće sezone serije “Tajne vinove loze” nas vodi godinu dana u budućnost, na dan Anjine svadbe. Nad radosnim događajem se nadvija tama kada Anja ispije otrovano vino. Dok je Vukova naslednica u komi i dok se bori za život, članovi porodica Tomović i Smiljanić pokušavaju da doznaju šta se dogodilo i ko je kriv.




Vraćamo se godinu unazad kako bismo ispratili događaje koji su doveli do Anjine svadbe, ali i pokušaja njenog ubistva. Upoznajemo nove likove, potencijalne krivce. 







Da li je za Anjino trovanje odgovorna Ines Brunjak (Lucija Šerbedžija) – enološkinja s kojim je Anja (Vanja Nenadić) pravila Malvaziju u Istri, ali i nova Verina konkurentkinja u borbi za Vukovo srce? Ili možda njen sin Matej (Rok Juričić) – Anjin mladoženja? 


Tu su još i Inesin ljubimorni bivši muž Josip (Goran Šušljik), zatim Sloba Grbić (Ivan Zarić), biznismen koji ulazi u sukob sa Vukom, kao i Jagodinac (Sergej Trifunović), zelenaš sa juga, kod koga Marko ulazi u kockarski dug. Tu je, na posletku, i Bogdana (Staša Nikolić), misteriozna mlada majka koja, u begu od muža nasilnika, pronalazi utočište kod Ruže i Line na salašu.

Prve dve trećine sezone "Tajne vinove loze" gledamo kako rastu tenzije među novim, ali i starim likovima, tenzije koje kulmniraju događajima na Anjinoj svadbi. Poslednja trećina donosi nam eksplozivne sukobe, Vere i Ruže, Zorana i Line, Ivana i Marka, kao i Vuka i Vere.




U novim epizodama serije "Tajne vinove loze 3" gledaćemo stalnu i uigranu ekipu koju čine: 

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Sena Đorović, Luka Grbić, Dara Džokić, Jovo Maksić, Marko Janjić, Milica Zarić, Ivan Tomić, Vanja Nenadić, Iva Stefanović Manojlović, Marko Vasiljević, Branko Jerinić, Dragan Sekulić, Savo Radović, Milutin Milošević, Amar Ćorović, Antonela Vasić.

Pored standardne ekipe, u novoj sezoni nas očekuju i neka nova imena, odnosno novi likovi koje, između ostalih, tumače Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Sergej Trifunović, Aljoša Vučković, Slobodan Beštić, Ivan Zarić i Stanislava Nikolić.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>