Elita 7

Parovi

Nenad Aleksić Ša treba da ode kod psihologa! (VIDEO)

Natalija i Sani su gostovali na Red televiziji i tom prilikom izneli svoje mišljenje o Mioni i Ša, njihovoj vezi i konstantnim svađama. Nenad Aleksić Ša treba da ode kod psihologa, ni jedna žena ga neće trpeti.

Nenad Aleksić Ša treba da ode kod psihologa! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





U emisiji "Pitam za druga", na RED televiziji, voditeljka Anastasija Buđić ugostila je Nataliju i Sanija Trik FX. U rubrici "Komentarisanje naslova" gosti su komentarisali Mionu i Ša:


"O Mioni moram da kaže sve najlepše. On je navikao da sve njegove žene skaču i viču sem Ivane. Kulturna je, fina je, nikog nije uvredila. Ja vidim Nenada koji stalno vrši pritisak na nju. Njena porodica je fina i kulturna, njena majka je u šoku.

Ša je posesivan i meni je neverovatno da neko ko ima toliko godina da bude takav. Ali da mi neko drobi toliko ne bih mogla tako. Nenada znam i u korektnim smo odnosima, i mislim da je izgubio zlato jer je Ivana divna. Nenad voli te opasne ribe."
- kaže Natalija.









On hoće da ih ukalupi, smeta mu kratka odeća - dodala je voditeljka.

"Sani je naučio Mionu da mesi hleb. On nije loš čovek, zaistaje okej. Napravio je greške, mislila sam da će se opameniti ali on idalje opet i opet, ne znam šta mu je sa mozgom." - kaže Natalija.

Šta ti misliš kao žena, da nekom muškarcu da diktira toliku nesigurnost? - pitala je voditeljka.

"Nedostatak ljubavi u detinjstvu, pogodio ga je razvod. Ali mislim da je njegova najbolnija tačka što se nije ostvario kao otac, ne možeš biti tako posesivan." - kaže Natalija.


"Moraš da komuniciraš sa drugim ljudima, i onda čujem neke priče, ne možeš samo da budeš sa jednom osobom, moraš malo da se izdvojiš." - kaže Sani.

"Ljubomora njegova mi je neshvatljiva ali ima nas raznih, ja bih mu posavetovala da ode kod nekog psihloga jer ga ni jedna žena neće trpeti." - kaže Natalija.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>