Ostalo

Sme�no

Prošli život! Ko ste bili i kako to utiče na vaš sadašnji život!

Datum našeg rođenja otkriva mnogo toga o našoj ličnosti pa i prošli život! Ko ste i kakvi ste bili i kako to utiče na vaš sadašnji život i sudbinu?!

Prošli život! Ko ste bili i kako to utiče na vaš sadašnji život! Svet Plus

Sve što je potrebno da uradite kako biste saznali ko ste bili u prošlom životu, je da pronađete svoj datum rođenja!
Od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra, od 3. do 17. oktobraU prethodnom životu, obavljali ste ulogu duhovnog učitelja sa izuzetno velikim srcem.

Osvojili ste ljude svojom harizmom i intelektom, ostvarujući značajan uticaj na sve oko sebe.

Uvek ste stajali uz one u nevolji, istinski vođa i mentor ljudima, gotovo kao mesija. Pratili su vas gde god da krenete. Danas, izbegavate samoću i predano pomažete ljudima u nevolji. 

U ovom životu jasno razumete svoje želje i znate kako ih ostvariti. Kada je reč o ljubavi, pristupate iz uma i logike, dajući prednost razumu nad emocijama.


Od 22. do 31. januara, od 8. do 22. septembra


U prethodnom životu, živeli ste kao putujući umetnik.

Bili ste individua sa izuzetno bogatom maštom i talentom da razveseljavate ljude, uvek privlačeći pažnju okoline. Vaša harizma nije prolazila neprimećeno, a ljubavni krug vam je bio raznovrstan.

U današnjem životu, nosite osećajnost u sebi, iako ne izražavate svoja osećanja lako. Avanturistički duh vas i dalje privlači, ali sada ste čvrsto vezani za određeno mesto i posebnu osobu. Vaš um je oštar i prodoran, sposoban da reši svaki problem koji vam se nađe na putu.Od 29. jula do 11. avgusta, od 30. oktobra do 7. novembra


U prethodnom životu, isticali ste se kao izuzetan branilac pravde.

Vaša snaga ležala je u taktičkom pristupu i hladnokrvnosti. Odlično ste planirali i mudro postavljali svoje ciljeve, istovremeno se izdvajajući kao vešt govornik i pisac.

U sadašnjem životu, odlikuje vas iskrenost i direktnost, a osuđujete svaki oblik nasilja. Gajite ljubav prema humanitarnim aktivnostima i pružanju pomoći bolesnima i slabima.

Međutim, često se suočavate sa nedostatkom samopouzdanja i ponekad potcenjujete svoje sposobnosti. Kada je reč o ljubavi, izuzetno ste osetljiva osoba, posvećujući se svojim emotivnim vezama sa celim svojim bićem.


Od 8. do 21. januara, od 1. do 11. februara

U prošlom životu, bili ste milosrdni razbojnik.

Rođeni u siromašnoj porodici, rano ste shvatili podelu sveta na bogate i siromašne. Vaš životni moto bio je "Uzmite od bogatih i dajte siromašnima".

I danas zadržavate svoj idealizam, ali sada pažljivije merite korake. Pre nego što reagujete, pažljivo razmišljate o situaciji. Otvarate svoje srce samo za one prijatelje koji su dokazali da to zaslužuju. Kada je reč o ljubavi, postavljate visoke standarde i sanjarite o iskustvu koje će obuhvatiti i telo i dušu.Od 1. do 10. marta, od 27. novembra do 18. decembra


U prošlom životu, bili ste car s ponosnom i ambicioznom ličnošću, obdarenom velikom inteligencijom. Vaša uspešna karijera dovela vas je čak do carskog prestola, gde ste vladali velikim carstvom sa strogošću i disciplinom.

U sadašnjem životu, ne podnosite tuđe komande i vođstvo. Cenite svoju slobodu i čvrsto se borite da je očuvate. Veliki ste individualista i izbegavate kolektivna iskustva. Takođe, u ljubavi se ističete sebičnim pristupom, što često dovodi do kratkotrajnih ljubavnih veza.


Od 12. do 29. februara, od 20. do 31. avgusta

U prethodnom životu, bili ste omiljeni kralj i mudar vladar.

Nikada niste podržavali nasilje, preferirali ste taktički i nežan pristup, što vam je omogućilo da osvojite mnoga srca. Ipak, suočavali ste se s problemima zbog ljubomore vaših protivnika.

Današnje vreme otkriva da ste izuzetno osetljiva osoba, koja se ljuti kada se neko upliće u vaše lične stvari. Strahujete od usamljenosti i izolacije, što može izazvati nepoverenje prema drugima. Očekujete visok stepen odanosti od voljene osobe, a svoja osećanja često ne izražavate otvoreno.


Od 20. do 8. maja, od 12. do 19. avgusta


U prethodnom životu, bili ste nemilosrdan osvajač, obilježen megalomanijom i namerom da nametnete svoju volju. Imali ste brojne protivnike, a vaša nemilosrdnost bila je usmerena prema neprijateljima i svima koji bi se usprotivili vašim ciljevima.

Danas, osećate snažan otpor prema autoritetu i ljudima koji se ponašaju autoritativno. Vaša želja je postizanje mira i harmonije, dok vas snažna žeđ za slobodom neprestano vodi ka novim avanturama. U ljubavi, ispoljavate jaku ljubomoru, ali istovremeno ste spremni da se potpuno posvetite osobi koja vas osvaja ljubavlju i dubokim osećanjima.


Od 9. do 27. maja, od 29. juna do 13. jula


Bili ste obrazovana i mudra osoba.

Savladali ste suptilnosti slave i shvatili da je ona mač sa dve oštrice. Postavljali ste visoke standarde prema sebi, ne dozvoljavajući greške. Duboko ste razumeli da smrt nije samo fizički događaj, već i duhovni.

U sadašnjem životu, imate veliko poverenje u ljude i nosite autoritativnost sa solidnom reputacijom. Niste skloni površnim razgovorima, a prijateljstvo smatrate svetinjom, pružajući odanost svojim prijateljima. Kada je reč o ljubavnom životu, tražite istinu, nežnost i romantiku.Od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra


U prethodnom životu, briljirali ste kao izuzetan govornik, pametan strateg sa izvanrednim oratorskim veštinama. Vaša romantična strana i nežno srce bili su vaše slabe tačke, doživljavali ste ljubav s dušom i telom, često dajući više nego što ste primali. Nakon što vam je srce slomljeno, postajali ste osvetoljubivi, što nije neobično.

U sadašnjem životu, i dalje posedujete izuzetne govorne veštine i težite dubljim odnosima s drugima. Nema tolerancije prema zlim ljudima, a vaša posvećenost prijateljstvu ostaje nepromenjena. Kada je reč o ljubavi, gajite izraženu sumnjičavost i ljubomoru.

 

Zašto ljudi smatraju da ljubav nestaje potpisom - venčanjem?!Od 28. maja do 18. juna, od 28. septembra do 2. oktobra

Živeli ste kao avanturista sa nežnim srcem.

Vaš smisao života bio je istraživanje nepoznatih mesta, vođeni radoznalom ličnošću, bujnom maštom i željom da zadovoljite svoju žeđ za avanturom. Nameravali ste naučiti mnogo stranih jezika i posetiti mnoga neotkrivena mesta.

U sadašnjem životu, zadržavate izuzetnu nezavisnost i raznolike interese. Ipak, težite otkrivanju novih horizonta i izbegavate da se fiksirate na jednom mestu. Kada je reč o ljubavi, tražite svoju srodnu dušu.

Od 1. do 19. aprila, od 8. do 17. novembra


U prošlom životu, bili ste poznati buntovnik, uvek težeći da otkrijete mistično. Posedovali ste veliku proročku moć i aktivno se bavili belom magijom. Bili ste izuzetno društveni, vodeći računa o odnosima s drugima.

Vaša ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička, fokusirana na dublje veze. U sadašnjem životu, predstavljate autoritet s oštrim umom. Cenite osetljive i mudre ljude, ističući se kao sjajan psiholog sposoban brzo razumeti skrivene aspekte ljudskog ponašanja. U ljubavi ste nesebični i tražite uzajamnost od svog partnera.


Od 1. do 7. januara, od 19. do 28. juna, od 1. do 7. septembra, od 18. do 26. novembra


U prošlom životu, bili ste izuzetno briljantan intelektualac.

Vaše ključne karakteristike bile su poštenje i inteligencija, što je izazivalo zavist mnogih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. Vaše proročke vizije bile su duboko povezane sa izraženom intuicijom, dok ste neprestano težili novim saznanjima i otkrićima.

U sadašnjem životu, osećate veliku odgovornost prema ljudima i ispoljavate mnoge pozitivne osobine. Vaš intelekt je još viši, a posvećeni ste istraživanju dubina ljudske duše. Motiviše vas želja da otkrijete korene svih tajni.
 

Mesečni horoskop za februar 2024. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>