Ostalo

Sme�no

Prošli život! Ko ste bili i kako to utiče na vaš sadašnji život!

Datum našeg rođenja otkriva mnogo toga o našoj ličnosti pa i prošli život! Ko ste i kakvi ste bili i kako to utiče na vaš sadašnji život i sudbinu?!

Prošli život! Ko ste bili i kako to utiče na vaš sadašnji život! Svet Plus





Sve što je potrebno da uradite kako biste saznali ko ste bili u prošlom životu, je da pronađete svoj datum rođenja!




Od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra, od 3. do 17. oktobra



U prethodnom životu, obavljali ste ulogu duhovnog učitelja sa izuzetno velikim srcem.

Osvojili ste ljude svojom harizmom i intelektom, ostvarujući značajan uticaj na sve oko sebe.

Uvek ste stajali uz one u nevolji, istinski vođa i mentor ljudima, gotovo kao mesija. Pratili su vas gde god da krenete. Danas, izbegavate samoću i predano pomažete ljudima u nevolji. 

U ovom životu jasno razumete svoje želje i znate kako ih ostvariti. Kada je reč o ljubavi, pristupate iz uma i logike, dajući prednost razumu nad emocijama.






Od 22. do 31. januara, od 8. do 22. septembra


U prethodnom životu, živeli ste kao putujući umetnik.

Bili ste individua sa izuzetno bogatom maštom i talentom da razveseljavate ljude, uvek privlačeći pažnju okoline. Vaša harizma nije prolazila neprimećeno, a ljubavni krug vam je bio raznovrstan.

U današnjem životu, nosite osećajnost u sebi, iako ne izražavate svoja osećanja lako. Avanturistički duh vas i dalje privlači, ali sada ste čvrsto vezani za određeno mesto i posebnu osobu. Vaš um je oštar i prodoran, sposoban da reši svaki problem koji vam se nađe na putu.







Od 29. jula do 11. avgusta, od 30. oktobra do 7. novembra


U prethodnom životu, isticali ste se kao izuzetan branilac pravde.

Vaša snaga ležala je u taktičkom pristupu i hladnokrvnosti. Odlično ste planirali i mudro postavljali svoje ciljeve, istovremeno se izdvajajući kao vešt govornik i pisac.

U sadašnjem životu, odlikuje vas iskrenost i direktnost, a osuđujete svaki oblik nasilja. Gajite ljubav prema humanitarnim aktivnostima i pružanju pomoći bolesnima i slabima.

Međutim, često se suočavate sa nedostatkom samopouzdanja i ponekad potcenjujete svoje sposobnosti. Kada je reč o ljubavi, izuzetno ste osetljiva osoba, posvećujući se svojim emotivnim vezama sa celim svojim bićem.










Od 8. do 21. januara, od 1. do 11. februara

U prošlom životu, bili ste milosrdni razbojnik.

Rođeni u siromašnoj porodici, rano ste shvatili podelu sveta na bogate i siromašne. Vaš životni moto bio je "Uzmite od bogatih i dajte siromašnima".

I danas zadržavate svoj idealizam, ali sada pažljivije merite korake. Pre nego što reagujete, pažljivo razmišljate o situaciji. Otvarate svoje srce samo za one prijatelje koji su dokazali da to zaslužuju. Kada je reč o ljubavi, postavljate visoke standarde i sanjarite o iskustvu koje će obuhvatiti i telo i dušu.







Od 1. do 10. marta, od 27. novembra do 18. decembra


U prošlom životu, bili ste car s ponosnom i ambicioznom ličnošću, obdarenom velikom inteligencijom. Vaša uspešna karijera dovela vas je čak do carskog prestola, gde ste vladali velikim carstvom sa strogošću i disciplinom.

U sadašnjem životu, ne podnosite tuđe komande i vođstvo. Cenite svoju slobodu i čvrsto se borite da je očuvate. Veliki ste individualista i izbegavate kolektivna iskustva. Takođe, u ljubavi se ističete sebičnim pristupom, što često dovodi do kratkotrajnih ljubavnih veza.






Od 12. do 29. februara, od 20. do 31. avgusta

U prethodnom životu, bili ste omiljeni kralj i mudar vladar.

Nikada niste podržavali nasilje, preferirali ste taktički i nežan pristup, što vam je omogućilo da osvojite mnoga srca. Ipak, suočavali ste se s problemima zbog ljubomore vaših protivnika.

Današnje vreme otkriva da ste izuzetno osetljiva osoba, koja se ljuti kada se neko upliće u vaše lične stvari. Strahujete od usamljenosti i izolacije, što može izazvati nepoverenje prema drugima. Očekujete visok stepen odanosti od voljene osobe, a svoja osećanja često ne izražavate otvoreno.










Od 20. do 8. maja, od 12. do 19. avgusta


U prethodnom životu, bili ste nemilosrdan osvajač, obilježen megalomanijom i namerom da nametnete svoju volju. Imali ste brojne protivnike, a vaša nemilosrdnost bila je usmerena prema neprijateljima i svima koji bi se usprotivili vašim ciljevima.

Danas, osećate snažan otpor prema autoritetu i ljudima koji se ponašaju autoritativno. Vaša želja je postizanje mira i harmonije, dok vas snažna žeđ za slobodom neprestano vodi ka novim avanturama. U ljubavi, ispoljavate jaku ljubomoru, ali istovremeno ste spremni da se potpuno posvetite osobi koja vas osvaja ljubavlju i dubokim osećanjima.






Od 9. do 27. maja, od 29. juna do 13. jula


Bili ste obrazovana i mudra osoba.

Savladali ste suptilnosti slave i shvatili da je ona mač sa dve oštrice. Postavljali ste visoke standarde prema sebi, ne dozvoljavajući greške. Duboko ste razumeli da smrt nije samo fizički događaj, već i duhovni.

U sadašnjem životu, imate veliko poverenje u ljude i nosite autoritativnost sa solidnom reputacijom. Niste skloni površnim razgovorima, a prijateljstvo smatrate svetinjom, pružajući odanost svojim prijateljima. Kada je reč o ljubavnom životu, tražite istinu, nežnost i romantiku.







Od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra


U prethodnom životu, briljirali ste kao izuzetan govornik, pametan strateg sa izvanrednim oratorskim veštinama. Vaša romantična strana i nežno srce bili su vaše slabe tačke, doživljavali ste ljubav s dušom i telom, često dajući više nego što ste primali. Nakon što vam je srce slomljeno, postajali ste osvetoljubivi, što nije neobično.

U sadašnjem životu, i dalje posedujete izuzetne govorne veštine i težite dubljim odnosima s drugima. Nema tolerancije prema zlim ljudima, a vaša posvećenost prijateljstvu ostaje nepromenjena. Kada je reč o ljubavi, gajite izraženu sumnjičavost i ljubomoru.

 

Zašto ljudi smatraju da ljubav nestaje potpisom - venčanjem?!











Od 28. maja do 18. juna, od 28. septembra do 2. oktobra

Živeli ste kao avanturista sa nežnim srcem.

Vaš smisao života bio je istraživanje nepoznatih mesta, vođeni radoznalom ličnošću, bujnom maštom i željom da zadovoljite svoju žeđ za avanturom. Nameravali ste naučiti mnogo stranih jezika i posetiti mnoga neotkrivena mesta.

U sadašnjem životu, zadržavate izuzetnu nezavisnost i raznolike interese. Ipak, težite otkrivanju novih horizonta i izbegavate da se fiksirate na jednom mestu. Kada je reč o ljubavi, tražite svoju srodnu dušu.





Od 1. do 19. aprila, od 8. do 17. novembra


U prošlom životu, bili ste poznati buntovnik, uvek težeći da otkrijete mistično. Posedovali ste veliku proročku moć i aktivno se bavili belom magijom. Bili ste izuzetno društveni, vodeći računa o odnosima s drugima.

Vaša ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička, fokusirana na dublje veze. U sadašnjem životu, predstavljate autoritet s oštrim umom. Cenite osetljive i mudre ljude, ističući se kao sjajan psiholog sposoban brzo razumeti skrivene aspekte ljudskog ponašanja. U ljubavi ste nesebični i tražite uzajamnost od svog partnera.






Od 1. do 7. januara, od 19. do 28. juna, od 1. do 7. septembra, od 18. do 26. novembra


U prošlom životu, bili ste izuzetno briljantan intelektualac.

Vaše ključne karakteristike bile su poštenje i inteligencija, što je izazivalo zavist mnogih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. Vaše proročke vizije bile su duboko povezane sa izraženom intuicijom, dok ste neprestano težili novim saznanjima i otkrićima.

U sadašnjem životu, osećate veliku odgovornost prema ljudima i ispoljavate mnoge pozitivne osobine. Vaš intelekt je još viši, a posvećeni ste istraživanju dubina ljudske duše. Motiviše vas želja da otkrijete korene svih tajni.
 

Mesečni horoskop za februar 2024. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>