Region

Svet

Đorđe David nije kriv! Loše vreme, loše okolnosti, sudbina...

Nekadašnji takmičar "Zvezda Granda" i rokerov prijatelj, Žarko Madžić, istakao je da nije uspeo da stupi u komunikaciju sa njim ali smatra da Đorđe David nije kriv! Loše vreme, loše okolnosti, sudbina, ko zna šta već... 

Đorđe David nije kriv! Loše vreme, loše okolnosti, sudbina... Screenshoot/Instagram
Kao vozač i čest učesnik u saobraćaju, znam da ukoliko se desi ovo što se dogodilo Đorđu, vozač ne snosi nikakvu odgovornost, smatra Madžić.Rok muzičar Đorđe David, poznat kao član žirija "Zvezda Granda", doživeo je saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji, koja je imala tragične posledice. Đorđe je, naime, pokosio ženu na auto-putu, a nažalost, žena je preminula. 

U ovoj strašnoj nesreći, Đorđe je prošao sa lakšim povredama, ali trenutno ne sme da napusti Makedoniju dok se slučaj ne završi.Nakon ovog tragičnog događaja, mnogobrojne kolege i prijatelji izrazili su zabrinutost za Đorđa. 

Nekadašnji takmičar "Zvezda Granda" i rokerov prijatelj, Žarko Madžić, istakao je da nije uspeo da stupi u komunikaciju sa njim nakon nesreće. Madžić je naglasio da Đorđe nije kriv za nesreću te da nije imao nameru da usmrti ženu koja je nastradala."Zvao sam ga juče nekoliko puta, ali mi se nije javio. Znajući kakav je čovek i veličina, verujem da je u potpunom haosu i da ga sad svi zovu." - kaže Žarko, prenosi Grand, te se osvrće na stravičnu nesreću u kojoj je roker učestvovao:


"Loše vreme, loše okolnosti, sudbina, ko zna šta već... Kao vozač i čest učesnik u saobraćaju, znam da ukoliko se desi ovo što se dogodilo Đorđu, vozač ne snosi nikakvu odgovornost. Pritom nije imao nijedan promil alkohola, niti bilo kakve druge supstance, što je inače za Đorđa i karakteristično. Zna se koliko je savestan vozač i da alkohol ne konzumira. Koliko sam pročitao njegovu izjavu, kao i saopštenje Tužilaštva, on je naleteo na saobraćajnu nesreću i na ženu koja je šetala po auto-putu, tako da nije kriv." - smatra Madžić i dodaje:

"Verujem da Đorđe ima moralnu i emotivnu odgovornost u ovom trenutku. Sigurno da nije imao nameru da usmrti ženu, ali eto, desilo se, na žalost. Poznavajući njega, sa ovim će živeti jako teško. To ostavlja ozbiljne posledice, psa zgaziš pa ti nije svejedno, a ne čoveka. Kako će da živi sa tim, samo on zna... Ali sam siguran da će nakon toga da se posveti svojim kandidatima, da nastavi sa probama i da tako pokuša da skrene misli i da tu pronađe utehu. 


Ima ljudi koji ga cene i poštuju i koji će mu pomoći da prebrodi teške trenutke. Jak je on, izdržaće sve što se dešava, ali sam siguran da će ga u momentima samoće to proganjati. Svakog normalnog i savesnog čoveka bi to pogodilo i poremetilo, niko ne može da bude imun na te stvari. Ali verujem da će uspeti da pregura sve ovo. Ima nas koji cenimo sve što se tiče njega i koji ćemo biti uz njega i u ovom teškom trenutku."- završava Žarko Madžić.


Fotografije automobila poznatog rokera možete videti OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>