Svet

Region

Maja Berović prokomentarisala nezadovoljstvo Mire Škorić!

Duetska pesma sa Cecom Ražnatović "Ne računaj na mene" donela joj je vrh u trending listi popularnog JuTjuba... Maja Berović prokomentarisala je sada nezadovoljstvo Mire Škorić, vezano za duet...

Maja Berović prokomentarisala nezadovoljstvo Mire Škorić! Screenshoot/Instagram





Maja Berović nastupila je tokom dočeka Srpske nove godine na prepunom trgu u Prokuplju. Uprkos tome što je od početka godine prošlo tek petnaest dana Maja može da se pohvali da je već ostvarila velike rezultate zato sa punim pravom od 2024. mnogo očekuje.



Duetska pesma sa Cecom Ražnatović "Ne računaj na mene" donela joj je vrh u trending listi popularnog Ju Tjuba, milionske preglede ali i nezadovoljstvo Mire Škorić koja je prvobitno ovu pesmu snimila sa Cecom.



"Prvi put nastupam u Prokuplju i baš mi je drago, što je to za Srpsku Novu godinu, i što je trg, i što je zima, što se nećemo znojiti, i mislim da će biti baš onako dobro. Jako sam uzbuđena. Za večeras imam i novitet neki, pevamo jednu pesmu po prvi put, tako da je tim i uzbuđenje veće." - ispričala je Maja Berović za Telegraf.


Jako je srećna zbog pesme, posebno zato što je to bila njena ideja:



"Jesam, ja sam to od početka govorila, verovala sam da će to da bude zaista bum, jer je to, za mene jedan od najlepših ženskih dueta koji su snimiljeni na Balkanu, i prošlo je dosta godina od kad je ta pesma snimljena, i zaboravljena je, i sada smo joj nekako dale novi život, i to mi je onako baš posebno drago."




Na pitanje da li je bilo emotivno tokom snimanja Maja kaže:


"Bilo je divno, zaista, nekako sve je bilo opušteno. Bukvalno je bilo kao da smo došle da popijemo kafu i da nešto otpevamo. Kada nekog poznajete privatno, kad ste dobri sa nekim, onda tu nema greške. Nekako se energije prosto znaju i nekako moraju da legnu jedna na drugu. I onda sve onako dobro ispadne. Ja generalno i volim da snimam duete. Volim da snimam pesme sa ljudima koje ja privatno poznajem i koje volim. I to ne može da bude greška."


Na konstataciju da su im se energije poklopile, a i glasovi što je Futa potvrdio Berovićeva kaže:

"Nisam se nadala da će baš tako da nam se poklope glasovi. I kada sam prvi put čula, onako još dok smo u studiju bili, ja nisam mogla da verujem da je to bukvalno kao onako dve sestre bliznakinje da pevaju."


Kako Maja Berović kaže čula se sa Cecom i ona je jednako oduševljena ali ipak postoje i negativni komentari poput objave Mire Škorić. Evo šta Maja kaže o tome:


"Pa nisam uopšte reagovala. Moram da kažem da nju jako poštujem i da sam odrasla na tim pesmama iz tog vremena. Ja se iskreno nisam nadala nikakvom komentaru. I jako mi je žao što je to iskomentarisano na neki negativan način, zaista, meni je bio cilj da svi budemo srećni i da ta pesma ponovo oživi. 








Iz ove pesme ćemo mi svi negde uzeti ono najbolje i ona i ja i Ceca i tu nema nikakve dileme. Iskreno jako mi je žao, nisam to očekivala. Da se ja pitam da je neka mlada pevačica obradila neku moju staru pesmu, npr. "Sto dinara" ili neku drugu i da se to dobro kotira, ja bih bila presrećna. Poslala bih joj šampanjac i bombonjeru."
- kaće Maja i dodaje:


"Ja nikad nisam bila osoba koja voli te medijske ratove i da sam htela da idem tim putem ja bih išla ali se tim stvarima nisam bavila nikad ni kada mi je možda tako nešto i trebalo a sada pogotovo ne."


Maja Berović već razmišlja o novim pesmama, a i radi na tome:


"Kad god bih izdala album, ja bih se odmah bacala na posao. Imala sam dve godine iza sebe, kada sam se malo odmarala i povukla iz javnog života, ali sad sam tu i sad mora da se radi, tako da sad nastavljam onako kako sam i do sada radila. Ja verujem da će ovo biti moja godina. Bože, zdravlja, samo da smo zdravi."




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>