Elita 7

Parovi

Janjuš saopštio Aneli Ahmić da je kraj svakoj priči! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš saopštio je Aneli Ahmić da je kraj svakoj priči i da izađe napolje jer ne može više da je gleda. Pravdala se da između nje i Alena ničega nije bilo...

Janjuš saopštio Aneli Ahmić da je kraj svakoj priči! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Janjuš i Aneli razgovarali su o svom odnosu, a ona ga je iznervirala svojim izjavama dovoljno da joj neke stvari saopšti u lice. Nije je štedeo, rekao joj je da je bezosećajna, da je g*vno i da misli samo na sebe...Užasno je sve to što ti se desilo ali sa vremenom će biti lakše. Moraš dalje živet, ona ti je najvažnija. Ona mora da ti bude na prvom mestu. Jel se brineš za mamu i tatu? -pitala je AneliKako ne čoveče, dok sam bio preko i dok sam ovde bio, nisam o njima razmišljao, sad moram da razmišljam na sto strana a moram da boravim ovde -rekao je Janjuš

Jel si razmišljao tome da ostaneš vani? -pitala je Aneli

Isto bih sedeo i vani kući ali znam zašto sam ušao ovde, za bolji život moje ćerke. Mogao sam da sedim napolju i da mi bude isto kao ovde, samo što eto ovde ne mogu da znam kako se osećaju moji. Boriću se sa svim i svačim - rekao je Janjuš. 
Ti šta imaš novo, kako provodiš vreme ovde? -pitao je Janjuš.

Nikako veruj mi da ludim, nikad mi gore nije bilo, preteško mi je ovde, pakao mi je. Nit znam gde bi, ništa bi, užas. Jedva čekam da sve ovo prođe - rekla je Aneli Ahmić.

Uvek ima gore od goreg, izdrži šta da ti kažem - poručio joj je Janjuš.

Ne moraš se brinuti za mene, da si se brinula kad si trebala da se brineš bila bi drugačija situacija, sad je kraj svakoj priči. Uopšte mi nisi jasna šta ti je smešno - rekao je Janjuš.

Nisi mi smešan nego te volim, previše te volim. Grešio si i ti, a i ja, imao si ti mnogo grešaka -rekla je Aneli.

Nemoj da mi vređaš ovde inteligenciju, ajde izađi napolje, ne želim više da te gledam. Ti ne znaš kako razgovarati sa nekim u određenim situacijama, ti si totalno bezosećajna osoba. Sram te bilo, go*no jedno, da ti meni govoriš da sam nešto grešio u ovoj situaciji kako bi samo oprala sebe. Ti ne razmišljaš ni o kome drugom osim o sebi. - nije je štedeo Janjuš.

Ja ću ti reći da između mene i Alena nikad ništa nije bilo, ja sam zaljubljena u tebe, volim te mnogo ne zanima me niko drugi - odbrusila je Aneli.
 

Jutarnji koktel za bolje varenje! Jedan gutljaj, a mnogo benefita! 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>