Svet

Region

Fool Me Once nova Netflix serija koja je oduševila ljude! (VIDEO)

"Fool Me Once" nova Netflix serija koja je oduševila ljude, ima osam epizoda koje traju po 60 minuta. Kritike gledalaca su jako zanimljive i vuku vas da što pre pogledate o čemu se radi.

Fool Me Once nova Netflix serija koja je oduševila ljude! (VIDEO) Screenshoot/Instagram







Američka striming platforma Netfliks publici je pružila zanimljivu najavu filmova koji će izaći 2024. godine, a do kraja januara dodaće još nekoliko naslova. Serija "Fool Me Once" posebno je zaintrigirala javnost širom sveta...




Netfliksova serija Fool Me Once sastoji se od osam 60-minutnih epizoda i kritike gledalaca su jako zanimljive.

„Nisam očekivao ovako dobru seriju od Netfliksa“, „Neizvesnost, preokret i sjajan završetak. Godina nije mogla bolje početi“, „Serija me prikovala za TV. Odgledao sam je u jednom danu“, neki su od komentara publike, kritika ipak nije bila toliko blagonaklona.





Nakon što joj je suprug Džo ubijen, Maja se bori da nastavi sa normalnim životom. Žonglira sa ulogom samohrane majke i poslom, a na to se dodaje i porodica preminulog supruga, koja je ne ostavlja na miru.

Potpuno neočekivano, kada se suprug Džo, za koga se mislilo da je mrtav, pojavio na snimku sigurnosne kamere na kojem se vidi kako grli svoju ćerku, Maja počinje da traga za istinom, i pokušava da zaštiti sebe po svaku cenu.

Ova serija, toliko zamršena i neverovatna, nastala je u sklopu Netfliksove saradnje sa američkim piscem misterioznih romana Harlanom Kobenom. Radnja njegovih romana se uglavnom tiče razrešavanja nerešenih ili loše protumačenih događaja, stoga ne čudi da je i ova serija, bazirana na njegovom radu, takvog karaktera.










Tolerancija prema seriji "Fool me once" u potpunosti zavisi isključivo od gledaoca – da li može da isključi svoj mozak i prosto se prepusti osećaju koji ga obuzima dok je gleda (ili sluša dok radi nešto drugo). Zaplet, koji zapravo nije toliko vredan praćenja, je dodatno zakočen melodramatičnim dijalozima, koji se kreće s jednog na drugi kraj emocijalnih ekstrema, procenjuje Independent.

Ovo nije serija koju ćete pratiti pune koncentracije. Ovo je serija koju ćete gledati dok seckate krompire za nedeljni ručak, otvarate pisma u kojima su računi ili seckate kandže kućnih ljubimaca. Serija ima tu snagu dovoljno veliku da vas iznenadi, ali ne zbog zapleta, već zbog toga što ćete se čuditi zašto se još uvek emituje, procenjuje kritičar Independenta, a vi svoju odluku donesite sami.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/NIN

Povezane vesti:


>