Region

Svet

Aleks Nikolić pozvala policiju zbog migranata ispred zgrade! (VIDEO)

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Aleks Nikolić, ispričala je kroz kakav pakao je sinoć prošla. Pozvala je policiju zbog migranata ispred zgrade!

Aleks Nikolić pozvala policiju zbog migranata ispred zgrade! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Aleks je otkrila da je opomenuta da ne izlazi iz stana zbog grupe migranata koji su se nalazili ispred zgrade u kojoj živi. 


"Ja sam imala takvu situaciju sa nekim migrantima večeras, da ja to vama ne mogu da objasnim, tresla sam se. Rekli su mi da ne silazim, da su dole neka četiri migranta i da će da obiju stan."


"Pogledala sam kroz prozor i videla ih kako svetle sa blicom od telefona. Sišla sam dole i sela u auto. Jedan je gledao u jedan prozor, drugi u drugi prozor, a treći zove na telefon, dok im je četvrti pomagao." - otkrila je Aleks Nikolić, koja je priznala da je zbog celog slučaja kontaktirala policiju: 



"Ljudi prolaze, niko da pozove policiju. Ja sam odmah pozvala policiju i došli su nakon određenog vremena."


VIDEO snimak pogledajte OVDE.









Aleksandra Nikolić juče je u toku dana objavila da je neko uspeo da se prijavi na whatsapp- u preko njenog broja telefona. 

"Ljudi, neko je instalirao vacap sa mojim brojem telefona, više nemam pristup vacapu. Danas ću blokirati broj telefona, ne postoji druga opcija. Šta god da vam stiže, da znate da nisam ja." - napisala je Aleksandra Nikolić putem svog Instagram profila.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>